Novinka Tip Bez bílého cukru/lowcarb

Mléčná 60% s borůvkami bez cukru, Peru Criollo (tyčinky, na vaření)

  • 1 z 3
Sladká mléčná čokoláda, bez cukru a sladidel? Tuto lahůdku ze vzácných peruánských Criollo bobů, mléka a borůvek si vychutnáte naprosto bez výčitek. Ve formě chutných čokoládových tyčinek v praktickém uzavíratelném sáčku si ji zamilujete.

  • Zvolte variantuNa objednání do 14ti dnůNa objednání do 14ti dnů
    Můžeme doručit do: 28.5.2024 28.5.2024
143 Kč 295 Kč od 143 Kč
  • Varianta
Kategorie: MLÉČNÁ
Původ bobů: Peru (Criollo)
Aroma: zemité, nasládlé
Kruh chutí: alkohol, ovoce
 
Mléčná čokoláda 60% s borůvkami bez cukru, Peru Criollo (tyčinky, na vaření)
 
Výjimečnou a ryzí chuť 100% čokolády tvoří pouze vzácné kakaové boby Criollo, mléko a borůvky. Tato vysoce ceněná odrůda kakaových bobů tvoří méně než 2% celosvětové produkce. Vyznačuje se spíše nižší hořkostí, zemitým aroma divoké půdy Peru a mírně ovocnými tóny. V chuti převažují zemité tóny s jemným podtónem ovoce, ořechů a specifickou kyselostí, kterou nádherně prolíná specificky sladká chuť borůvek.
 
Revoluční je podoba: drobných asi milimetr tlustých, půl centimetru širokých a asi dva centimetrů dlouhých “tyčinek". V celém průběhu nepřesáhne teplota 115°C, čímž jsou uchovány veškeré organoleptické vlastnosti BIO kakaových bobů. Úžasně se rozplývají na jazyku a můžete si je vzít kamkoliv! Zdravé a chuťově dokonalé mlsání pro každodenní well-being.  
Čokoláda je vhodná na vaření, pečení i přípravu lahodné horké čokolády. Nápoj můžete dosladit, nebo dochutit špetkou chilli a soli. Inspirujte se pestrým chuťovým profilem a nechte pracovat vlastní fantazii. 

 
Výživové hodnoty (100 g): Energie 2523 kJ / 610 kcal; Tuky 44,5 g, z toho nasycené mastné kyseliny 27,1 g; Sacharidy 18,7g, z toho cukry 16,8g; Bílkoviny 18,5g; Sůl 0,2g.
Složení: kakaové boby, sušené plnotučné mléko, kakaové máslo, lyofilizované borůvky (6 %). Obsah kakaové sušiny nejméně: 59 %.  Může obsahovat stopy skořápkových plodů. Čokoláda obsahuje přirozeně se vyskytující cukry z mléka, lyofilizovaných borůvek a kakaových bobů. Kakaové boby odrůda Criollo, země původu Peru
Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem.

 

go
Čokoládová manufaktura z Brna je výsledkem splnění snu s jasným plánem. Zakladatel a vizionář “Tony”, pan Antonín Branč podřídil několik let snu vyrobit nejkvalitnější Bean to Bar čokoládu. A jaký byl onen plán? V podstatě velmi naturální - použít pouze nejlepší suroviny, které příroda nabízí a nalézt výrobní postupy, kdy je maximálně zachován jejich potenciál. 
Ke kořenům čokoládovny se musíme vydat do Karibiku na Grenadu, kde se tradičně produkuje čokoláda té nejvyšší kvality. Několik měsíců zde Tony pracoval na plantážích, aby si “osahal” všechny kroky od pěstování, sklizně po samotnou výrobu. Nenahraditelné zkušenosti ze skutečného procesu tree to bar - od stromu po tabulku začalo formovat jeho sen - konkrétně v zrekonstruovaném přízemí domu v samotném centru Brna. Vlastnoručně si postavil i většinu výrobních strojů a stejně jako zná detailně celý proces Bean to Bar, zná detailně každý šroubek své manufaktury. 
Společně se svým kamarádem založili značku Chocolate Hill a se spoustou skvělých lidí okolo sebe vyrábějí mimořádné produkty. Právem jsou hrdi na původ i celý tým, jelikož nejde o podnikatelský plán, ale příběh vášně, lásky k řemeslu, poctivé práce a porozumění čokoládě. 
V Chocolate Hill je porozumění čokoládě jako takové naprosto zásadní a jejich komplexní přístup tvoří opravdové čokoládové produkty. Největší část produkce tvoří peruánské Criollo z Peru, vzácná odrůda kakaových bobů tvořící méně než 2% celosvětové produkce. Při uvědomělém zpracování poznáte rozdíl na první ochutnání. Specifická a podmanivá chuť s výraznými tóny ovoce vám doslova vyrazí dech! Kromě Peru najdeme v nabídce další produkty z prémiových kakaových bobů, různých koutů světa jako je Haiti, Ekvádor, Madagaskar nebo Tanzanie. 
Naprosto revoluční jsou čokolády v podobě drobných asi milimetr tlustých, půl centimetru širokých a asi dva centimetrů dlouhých “tyčinek”, které najdete v nabídce vážených čokolád. Úžasně se rozplývají na jazyku snadno se mlsají a můžete si je vzít kamkoliv! Unikátní jsou mléčné čokolády/tyčinky zcela bez cukru a sladidel či  mléčná slazená borůvkami - pouze peruánské kakaové boby, mléko z Vysočiny a německé borůvky. Zdravé a chuťově dokonalé - přesně takové patří na váš "čokoládový" stůl.
Chocolate Hill má čokoládovému světu, našemu zdraví i chutím rozhodně co nabídnout!

Výrobce: Chocolate hill s.r.o. Žižkova 430/1 602 00 Brno