Tip

Adventní vánoční kalendář zotter Horká čokoláda, 528g

Vyhlížejte Ježíška s hrnečkem opojné a poctivé horké čokolády. Tento Nádherný adventní kalendář obsahuje 24 tabulek, které se v horkém mléce, či jeho rostlinných alternativách okamžitě proměňují v božský čokoládový nápoj. Vychutnejte si sváteční čas s 19 příchutěmi poctivé domácí čokolády. Fair-trade, bean-to-bar.

beantobar-logo zotter_fair_trade


  • Vyprodáno
1 490 Kč
Kategorie: VÁNOČNÍ NABÍDKA
Hmotnost: 0.528 kg
 
Vánoční adventní kalendář Horká čokoláda na pití z o t t e r
 
Nádherný kalendář z tabulek k přípravě domácího čokoládového nápoje, které si můžete užít ve svátečních hrnečcích při svátečním posezení s přáteli, nebo při vyhlížení Ježíška. Poznejte 19 různých příchutí od voňavého medu a skořice až po Nektar Bohů s božsky vonícími tonkovými boby; klasikou Mandlové Praliné, Hořké a Café Latte až po pikantní Chilli Bird’s Eye a aromatický indický Chai.
Vůně a chuť poctivé, domácí horké čokolády Vás odnese daleko od všedních starostí a přenese do vánočního času klidu a pohody.   
Vnitřní výplň kalendáře je vyrobena ze zcela kompostovatelných bioplastů, vyvinutých z obnovitelné biomasy.
Příchutě:
  1. Mandlová pralinka
  2. „Bird’s Eye“ Chilli
  3. Zelený čaj
  4. Skořicový banán
  5. Karamel
  6. Ořechová pralinka
  7. Zázvorový kokos
  8. Medová skořice
  9. Xocitto 100%
  10. Bílá vanilka
  11. Konopný nápoj
  12. Hořká klasika
  13. Mléčné kakao
  14. Indický Chai
  15. Caffè Latte
  16. Kávový kardamom
  17. Ořechová pralinka
  18. Kešu karamel
  19. Zimní magie
  20. Nektar bohů
  21. Bílá vanilka
  22. Mandlová pralinka
  23. Karamel
  24. Medová skořice 
Další informace:
24 miničokolád po 22 g = celková čistá hmotnost 528 g
Velikost kalendáře: 480 x  330 x  18 mm
Bean-to-bar čokolády s certifikací Bio a Fair-trade.
Trvanlivost: minimálně 5 měsíců od data odeslání. 
Složení: surový třtinový cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, MANDLE, plnotučné sušené MLÉKO, karamelizovaný mléčný prášek (sušená SMETANA, cukr), LÍSTKOVÉ OŘECHY, SUŠENÉ MLÉKO, sušený rýžový nápoj (rýže, slunečnicový olej, sůl), javorový cukr, KEŠU, MAKADAMY, konopná semínka, sušená SYROVÁTKA, medové karamelové křupinky (cukr, glukózový sirup, MÁSLO, med, sušené banány, třtinový cukr, kokosové lupínky, zahušťovadlo: svatojánská guma, karamelový cukr (karamelizovaný cukr, maltodextrin), emulgátor: sójový lecithin, kokosový prášek (kokosový pasta, kokosové mléko, kokosová mouka), prášek ze zeleného čaje, sůl, prášek maca, mletá kávová zrna, skořice, vanilkový prášek, citronový prášek (koncentrát citronové šťávy, kukuřičný škrob, cukr), kávový prášek, emulgátor: LECITIN (slunečnicový), pomerančový olej, perníkové koření, chilli „Bird‘s Eye“, zázvorový prášek, tonkový olej, okvětní lístky růží, kardamom, MANDLOVÝ olej, KORIANDR, růžový olej. Všechny suroviny kromě soli pocházejí z ekologického zemědělství. Obsah spravedlivě obchodovaných surovin: 77%. Plnotučné sušené mléko pochází od „Bio vom Berg“ ekologických farmářů z Tyrolska. Může obsahovat stopy ořechů, arašídů, vajec a sezamu. Bez lepku.
Výživové údaje (100g): Energetická hodnota 2370 kJ (568 kcal), Tuky 40g, z toho: nasycené mastné kyseliny 21g; Sacharidy 44g, z toho: cukry 39g; Bílkoviny 7,9g; Sůl 0,3g
Výrobce: Zotter Schokolade GmbH Bergl 56, 8333 Riegersburg, Rakousko.
Skladujte na suchém místě při teplotě 14-21°C

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
zotter_logo
 
 
Zotter Schokolade – zaměřeno na rozmanitost, kvalitu, kreativitu, udržitelnost. Stoprocentně ekologické a férové.
„Zotter je a zůstane na špici nejlepších světových výrobců čokolády a zdaleka nejinovativnější čokolády ze všech.“ 
Rodinná čokoládovna Zotter spoléhá na inovace. Jejich nabídka tvoří širokou a pestrou škálu – od klasických odrůd, jako jsou marcipán, mandle a třešeň Amarena, až po bláznivé výtvory, jako je čokoládový popcorn nebo konopná pralinka. Zotter vyrábí přes 500 různých druhů čokolády a každý rok přichází na trh s 20 až 50 novými produkty. A kdo stojí za všechny nápady? Josef Zotter. Aktivní podporu však získává od Julie Zotterové, která již vytvořila mnoho nových receptur, zejména pak veganských. V rozsáhlé rodinné bean-to-bar čokoládovně Zotter neustále experimentují a vynalézají nové, inovativní kousky. 
Žádná monokultura, ale rozmanitost překvapení v sortimentu inspirována přírodou. Nabídka tak sahá od ikonických bean-to-bar ručně plněných tzv. vrstvených čokolád, dvojitých Labooko, Klasických tabulek, čokolády na pití, ručně vyráběné organické pralinky či Basic čokoládové oříškové nugáty, z nichž můžete během chvilky proměnit své domácí pralinky.  Nádherně barevné ovocné čokolády, jejichž skvělou barvu a chuť přirozeně vytváří ovoce, couverture čokoládové žárovky, obalované plody či návykové Balleros - vždy v mnoha neodolatelných příchutí. Pro každou čokoládu vytváří vlastní umělecký design umělec Andreas H. Gratze, díky kterému je každá čokoláda jedinečná a prvotřídní dárek.
Čokoládová bean-to-bar manufaktura sídlí v Riegersburgu. Vše probíhá tzv. in-house, od kakaových bobů až po hotové produkty. Pražení, mletí a konšování se provádí v malých dávkách a individuálně na míru kakau. Riegersburg zaměstnává přibližně 200 lidí, kteří každý den vyrábějí čerstvou čokoládu a starají se o vše, co je nutné.
Na sklonku roku 2019 vyměnili pečeť Fairtrade a jako logo používají svůj nový veletržní ruční znak. Jsou členem Světové organizace pro Fair Trade (WFTO), která audituje společnost jako celek podle férových směrnic. 100%  se spoléhají na spravedlivý obchod a sledovatelnost surovin. Josef Zotter vysvětluje: "Stále si myslím, že Fairtrade je dobrý nápad, je to lepší než nic. Ale chci, aby moji zákazníci dostali čokoládu, která má uvnitř to, co říká."
Fair-trade BIO kakao od malých farmářů - „Jedinečné kvality lze dosáhnout pouze dobrou osobní spoluprací.“
Kakaové boby nakupují převážně v Latinské Americe, domovu kakaa. Získávají jemné kakao i z mnoha různých zemí, jako je Peru, Bolívie, Nikaragua, Panama, Ekvádor, Guatemala, Brazílie, Belize, Dominikánská republika, Madagaskar, Togo, Tanzanie, Ghana, Uganda, Svatý Tomáš a Indie. V každé čokoládě je kakao s historií: ať už je to mayské kakao z Belize a Guatemaly, panamské a peruánské kakao, které pěstují domorodí obyvatelé uprostřed deštného pralesa, nebo kakao z Belize, které je dopravováno plachetnicí. Veškeré kakaové boby jsou z přístavu v Hamburku převáženy bez emisí - udržitelným způsobem.
Kakaové boby jsou nakupovány přímo od pěstitelů kakaa a platí za ně férovou cenou. Pravidelně cestují do pěstitelských oblastí, osobně se setkávají s pěstiteli, které zvou i do továrny. Mohou se pak spolehnout na kvalitní produkci a jemné zpracování delikátních odrůd kakaa jako je Criollo, Trinitario, Nacional či Nativo. Díky tomu nejsou pěstitelé kakaa závislí na světovém trhu, který se zajímá hlavně o spotřebitelské kakao a vykupují boby pod cenou. 
Udržitelnost a transparentnost
Cílem je vytvářet přidanou hodnotu namísto velkých zisků, které jsou na úkor společnosti a životního prostředí. Tato filozofie dělá továrnu na čokoládu jednu z nejudržitelnějších společností v Rakousku. Jsou držiteli certifikátu EMAS – jinými slovy: Externí odborníci na životní prostředí se dívají na naši ekologickou bilanci a naše cíle ochrany životního prostředí a považují je za docela příkladné. Celá výroba probíhá na zelenou elektřinu a velkou část získávají sami pomocí obrovského fotovoltaického systému.
PRO VELKOOBCHODNÍ SPOLUPRÁCI A KOMPLETNÍ NABÍDKU PRODUKTŮ NÁS NEVÁHEJTE KONTAKTOVAT
+ 420 732 119 708