Čokoládové nugáty a praliné z o t t e r

Celý proces výroby bio nugátu je v Zotter Schokolade pečlivě kontrolován od výběru kakaových bobů, pražení ořechů až po fantastický výsledek. Pro jeho výrobu použity čerstvě pražené výběrové kešu ořechy, couverture čokoláda a poctivé horské mléko z tyrolských Alp.

Zabalte si luxusní ořechovou tyčinku na cesty, darujte nádherné čokoládové praliné, nebo si vmete měkký nugát do kuchyně Vysoce kvalitní bio čokoládový nugát  se lahodně se rozpouští na jazyku a nadchne vás při jakékoliv práci s ním. Nugát nejvyšší kvality pro maximální chuť, jednoduché zpracování a perfektní kulinářské výsledky při práci s čokoládou.

Nugáty lze použít k přípravě úžasných dezertů, koláčů, dortů nebo z nich snadno vykouzlit své vlastní domácí pralinky a lanýže. Jednoduše nasekejte, roztavte, vytvarujte, ozdobte nebo obalte a je hotovo!