Čokoládové nugáty a polevy
Variace couverture čokoládových polev a nugátů na pečení a vytváření senzačních dezertů. Couverture čokoláda je definována jako vysoce kvalitní čokoláda, která obsahuje vyšší, téměř dvojnásobné procento kakaového másla (mezi 32–39%) oproti běžným kvalitním čokoládám. Couverture čokolády se díky tomu lahodně rozpouští a nadchnou vás při jakékoliv práci s nimi.
Polevy a couverture jsou k dispozici v tabulkách i jako originální malé čokoládové žárovky, které jsou ideální pro vaření i zdobení vašich kulinářských kreací - díky tvaru půl-žárovky vám nikam neutečou a
Jemné couverture polevy zavedou do kuchyně vznešené chutě a rozmanitost. Užijte si couvertures se 100% obsahem kakaa, couvertures z poctivé bílé čokolády, stejně jako voňavě karamelové, které vám poskytnou nové rozšíření vaší kreativity a kulinářských možností – všechny jejich intenzivní barvy a odstíny vycházejí pouze z přírodní barvy použitých ingrediencí. Prozkoumejte i celou řadu veganských příchutí a trendových couvertures zcela bez přidaného cukru, nebo polevy slazené alternativami cukru, jako je trendy javorový či datlový cukr. Ochutnejte a nechte se inspirovat…
V manufaktuře Zotter jsou vyráběny bean-to-bar, výhradně z kvalitních bio a Fair-trade surovin, jako je čisté kakaové máslo bez přidaného tuku, pravá bourbonská vanilka, organické horské mléko a kakao s certifikátem původu od drobných pěstitelů majitelé, kteří pracují s láskou a péčí.