Adventní čokoládový kalendář zotter "Nashido"

Novinka
689 Kč
Skladem

Impozantní nástěnný kalendář obsahující jemné čokoládové tabulky s lahodnými, krémovými náplněmi ve 24 svůdných příchutích. Odměnou pro zaneprázdněného Ježíška je 25 pure kávová čokoládka. Fair-trade. Bez lepku.

beantobar-logo zotter_fair_trade 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Čokoládový adventní kalendář z o t t e r "Nashido"
24 čokolád s krémovými náplněmi Nashido + 1 mini Labooko, 212g
 

Luxusní chuť každé Nashido čokoládky se nádherně rozpouští na jazyku a je elegantní oslavou pro mlsné jazýčky. Užijte si vánoční čas s rozkošnými Nashido ve svůdných příchutích jako červené víno, Grappa, Marc de Champagne, klasická máta peprná, ovocný červený rybíz a malina a nejjemnější nugát. Jako lahodné malé překvapení najdete 25. sladkost: pure kávovou čokoládu Labooko, kterou si můžete vychutnat na Štědrý den, anebo i dříve.

Impozantní vánoční design kalendáře vyvořil umělec Andreas H. Gratz, díky kterému je každý produkt z o t t e r  originálním dárkem.

Příchutě:

1. Malina
2. Whisky (alk.)
3. Karamelový nugát
4. Grappa (alk.)
5. Červený rybíz
6. Marc de Champagne (alk.)
7. Máta peprná (VEGAN)
8. Červené víno (alk.)
9. Malina
10. Karamelový nugát
11. Arašídy
12. Whisky (alk.)
13. Červený rybíz
14. Červené víno (alk.)
15. Máta peprná (VEGAN)
16. Lískový ořech (VEGAN)
17. Grappa (alk.)
18. Whisky (alk.)
19. Marc de Champagne (alk.)
20. Malina
21. Arašídy
22. Lískový ořech (VEGAN)
23. Máta peprná (VEGAN)
24. Karamelový nugát
+ 25. Mini káva Labooko
 

Vnitřní výplň kalendáře je vyrobena z organického plastu, vyrobeného z obnovitelných materiálů.

Výživové údaje (100g): Energetická hodnota 2295 kJ (550 kcal), Tuky 38g, z toho: nasycené mastné kyseliny 21g; Sacharidy 42g, z toho: cukry 38g; Bílkoviny 6,1g; Sůl 0,19g
Složení: surový třtinový cukr°*, kakaové máslo°*, kakaová hmota°*, SUŠENÉ PLNOTUČNÉ MLÉKO°, škrobový sirup°, LÍSKOVÉ OŘÍŠKY°*, SUŠENÝ MLÉČNÝ KARAMEL°(SUŠENÉ ODSTŘEDĚNÉ MLÉKO°, cukr°), ARAŠÍDY°, MÁSLO° , CELÉ MLÉKO°, plnotučný třtinový cukr°*, SUŠENÉ MLÉKO°, Rýžový nápoj v prášku°(rýže°, slunečnicový olej°, sůl), MANDLE°, rýžový nápoj°(voda, rýže°, slunečnicový olej°, mořská sůl) , whisky°, grappa°, malinový koncentrát°, červené víno°(obsahuje SIŘITKY), SLADKÁ SYROVÁTKA°, rybízový koncentrát°, sušené brusinky°, Marc de Champagne°, sušený rybíz°, sušené maliny°, kokosový prášek°(kokos pasta°, kokosové mléko°, kokosová mouka°), emulgátor: lecitin (SÓJA)°, mletá kávová zrna°*, sušený kokos°*, vanilkový prášek°, kamenná sůl, koncentrát citronové šťávy°, citronový prášek° (citronová šťáva koncentrát°, kukuřičný škrob°, cukr°), kávový prášek°*, emulgátor: lecitin (slunečnice)°, skořice°*, mátový olej°, okvětní lístky růží°, kardamom°, levandulový olej°, chilli "Bird’s Eye"°. Sušené plnotučné mléko od tyrolských ekologických horských farmářů "Bio vom Berg". Může obsahovat stopy všech druhů ořechů a sezamu.
*z fair trade, podíl fair trade celkem: 75 %
°z kontrolovaného ekologického zemědělství
Skladujte na chladném a suchém místě, dále od silných pachů a chutí při teplotě 14-21°C.
Hmotnost: Nashido 8,5g + 1x Labooko 8g = celková čistá hmotnost 212g.
Výrobce: Zotter Schokolade GmbH Bergl 56, 8333 Riegersburg, Rakousko

Doplňkové parametry

Kategorie: Plněné čokolády Zotter
Hmotnost: 0.07 kg
Výrobce: Zotter Schokolade GmbH Bergl 56, 8333 Riegersburg, Rakousko

zotter_logo

 

Zotter Schokolade – zaměřeno na rozmanitost, kvalitu, kreativitu, udržitelnost. Stoprocentně ekologické a férové.

„Zotter je a zůstane na špici nejlepších světových výrobců čokolády a zdaleka nejinovativnější čokolády ze všech.“ 

Rodinná čokoládovna Zotter spoléhá na inovace. Jejich nabídka tvoří širokou a pestrou škálu – od klasických odrůd, jako jsou marcipán, mandle a třešeň Amarena, až po bláznivé výtvory, jako je čokoládový popcorn nebo konopná pralinka. Zotter vyrábí přes 500 různých druhů čokolády a každý rok přichází na trh s 20 až 50 novými produkty. A kdo stojí za všechny nápady? Josef Zotter. Aktivní podporu však získává od Julie Zotterové, která již vytvořila mnoho nových receptur, zejména pak veganských. V rozsáhlé rodinné bean-to-bar čokoládovně Zotter neustále experimentují a vynalézají nové, inovativní kousky. 

Žádná monokultura, ale rozmanitost překvapení v sortimentu inspirována přírodou. Nabídka tak sahá od ikonických bean-to-bar ručně plněných tzv. vrstvených čokolád, dvojitých Labooko, Klasických tabulek, čokolády na pití, ručně vyráběné organické pralinky či Basic čokoládové oříškové nugáty, z nichž můžete během chvilky proměnit své domácí pralinky.  Nádherně barevné ovocné čokolády, jejichž skvělou barvu a chuť přirozeně vytváří ovoce, couverture čokoládové žárovky, obalované plody či návykové Balleros - vždy v mnoha neodolatelných příchutí. Pro každou čokoládu vytváří vlastní umělecký design umělec Andreas H. Gratze, díky kterému je každá čokoláda jedinečná a prvotřídní dárek.

Čokoládová bean-to-bar manufaktura sídlí v Riegersburgu. Vše probíhá tzv. in-house, od kakaových bobů až po hotové produkty. Pražení, mletí a konšování se provádí v malých dávkách a individuálně na míru kakau. Riegersburg zaměstnává přibližně 200 lidí, kteří každý den vyrábějí čerstvou čokoládu a starají se o vše, co je nutné.

Na sklonku roku 2019 vyměnili pečeť Fairtrade a jako logo používají svůj nový veletržní ruční znak. Jsou členem Světové organizace pro Fair Trade (WFTO), která audituje společnost jako celek podle férových směrnic. 100%  se spoléhají na spravedlivý obchod a sledovatelnost surovin. Josef Zotter vysvětluje: "Stále si myslím, že Fairtrade je dobrý nápad, je to lepší než nic. Ale chci, aby moji zákazníci dostali čokoládu, která má uvnitř to, co říká."

Fair-trade BIO kakao od malých farmářů - „Jedinečné kvality lze dosáhnout pouze dobrou osobní spoluprací.“

Kakaové boby nakupují převážně v Latinské Americe, domovu kakaa. Získávají jemné kakao i z mnoha různých zemí, jako je Peru, Bolívie, Nikaragua, Panama, Ekvádor, Guatemala, Brazílie, Belize, Dominikánská republika, Madagaskar, Togo, Tanzanie, Ghana, Uganda, Svatý Tomáš a Indie. V každé čokoládě je kakao s historií: ať už je to mayské kakao z Belize a Guatemaly, panamské a peruánské kakao, které pěstují domorodí obyvatelé uprostřed deštného pralesa, nebo kakao z Belize, které je dopravováno plachetnicí. Veškeré kakaové boby jsou z přístavu v Hamburku převáženy bez emisí - udržitelným způsobem.

Kakaové boby jsou nakupovány přímo od pěstitelů kakaa a platí za ně férovou cenou. Pravidelně cestují do pěstitelských oblastí, osobně se setkávají s pěstiteli, které zvou i do továrny. Mohou se pak spolehnout na kvalitní produkci a jemné zpracování delikátních odrůd kakaa jako je Criollo, Trinitario, Nacional či Nativo. Díky tomu nejsou pěstitelé kakaa závislí na světovém trhu, který se zajímá hlavně o spotřebitelské kakao a vykupují boby pod cenou. 

Udržitelnost a transparentnost

Cílem je vytvářet přidanou hodnotu namísto velkých zisků, které jsou na úkor společnosti a životního prostředí. Tato filozofie dělá továrnu na čokoládu jednu z nejudržitelnějších společností v Rakousku. Jsou držiteli certifikátu EMAS – jinými slovy: Externí odborníci na životní prostředí se dívají na naši ekologickou bilanci a naše cíle ochrany životního prostředí a považují je za docela příkladné. Celá výroba probíhá na zelenou elektřinu a velkou část získávají sami pomocí obrovského fotovoltaického systému.

PRO VELKOOBCHODNÍ SPOLUPRÁCI A KOMPLETNÍ NABÍDKU PRODUKTŮ NÁS NEVÁHEJTE KONTAKTOVAT
+ 420 732 119 708