Adventní čokoládový kalendář zotter "Labooko"

Novinka Tip
659 Kč
Skladem

Krásný adventní kalendář se dvěma křídly pro fanoušky vznešené, prvotřídní čisté čokolády. 24 příchutí Mini-Labooko čokoládek z vzácného kakaa i kouzelných příchutí.  Udělejte si čekání na Ježíška ještě svátečnějším obdobím. Bean-to-bar, Fair-trade, bez lepku.

  zotter_fair_trade beantobar-logo 

Detailní informace

Detailní popis produktu

z o t t e r Adventní čokoládový kalendář Labooko

Výklopný adventní kalendář Labooko 24 různých příchutí pro fanoušky vznešené, prvotřídní čisté čokolády. Čokoládky Labooko mini Vás přenesou do nádherného světa čokolády a postupně se představí ve stále rostoucím zastoupení kakaa: sladkou mléčnou čokoládou počínaje a silnou 100% čokoládou konče. Zažijte vzácné odrůdy kakaa z mnoha různých zemí, jako je legendární Mayské kakao z Belize, nebo kakao plné ovocných chutí z afrického Madagaskaru. Nechejte svůdný karamel, kokos, kávu, bílou čokoládu a růžový malinový kokos udělat toto sváteční období ještě sladším. 

Krásný adventní kalendář se dvěma křídly můžete vyklopit nahoru, stejně jako menší balíčky Labooko – volně stojící bez použití jediného hřebíku nebo háčku. Už samotný ohromující design dělá z adventního kalendáře Labooko vánoční dekoraci, kterou můžete vystavit všude, kde chcete vznést vánoční atmosféru. Vnitřní vložka kalendáře je vyrobena z papíru šetrnému k životnímu prostředí.

Příchutě:

  1. 68% Togo
  2. 50% mléčná Ekvádor
  3. 75% Tanzanie
  4. Kokos
  5. 90% Bolívie
  6. 60% mléčná Nicaragua
  7. 82% Belize »Sail Shipped Cacao«
  8. 60% Ekvádor
  9. 100% Peru
  10. 35% mléčná čokoláda Panama
  11. 70% Indie
  12. Jemná bílá čokoláda
  13. 72% Brazílie
  14. 70% mléčná Peru
  15. 75% Madagaskar
  16. 40% mléčná Dominikánská republika
  17. 75% Guatemala
  18. Káva
  19. 75% São Tomé
  20. 45% mléčná Peru
  21. 70% Uganda
  22. Malinový kokos
  23. 72% Ghana
  24. Karamel

Sváteční a noblesní: takový je design čokoládových výrobků z o t t e r. Vytváří je umělec Andreas H. Gratz, díky kterému je každá čokoláda nejen dokonalou pochoutkou, ale i výzdobou a dárkem. Vánočně laděné produkty jsou té nejvyšší kvality - samozřejmá povinnost u produktů pro všechny věkové kategorie. 

Další informace:
24 miničokolád po 8 g = celková čistá hmotnost 192 g
Bean-to-bar čokolády s certifikací Bio a Fair-trade
Trvanlivost: minimálně 5 měsíců od data odeslání.
 
Složení: 
1. 62% Dominikánská republika - Hořká čokoláda 62%°
2. 50% mléčná čokoláda Ekvádor - Mléčná čokoláda 50%°
3. 75% Tanzanie - Hořká čokoláda 75%°
4. Kokosová tyčinka° s kakaovým máslem°
5. 90% Bolívie - Hořká čokoláda 90%°
6. 60% mléčná čokoláda Nikaragua - mléčná čokoláda 60%°
7. 82% Belize - Hořká čokoláda 82%°
8. 68% Togo- Hořká čokoláda 68%°
9. 100% Peru - Kakao 100%°
10. 35% Mléčná čokoláda Panama - Mléčná čokoláda 35%°
11. 70% Indie - Hořká čokoláda 70%°
12. Jemná bílá čokoláda°
13. 72 % Brazílie - Hořká čokoláda 72 %°
14. 70% mléčná čokoláda Peru - Mléčná čokoláda 70%°
15. 75% Madagaskar - Hořká čokoláda 75%°
16. 40% mléčná čokoláda Dominikánská republika - Mléčná čokoláda 40%°
17. 75% Guatemala - Hořká čokoláda 75%°
18. Káva - Coffee Bar° s kakaovým máslem°
19. 75 % São Tomé - Hořká čokoláda 75 %°
20. 45% mléčná čokoláda Peru - mléčná čokoláda 45%°
21. 70% Uganda - Hořká čokoláda 70%°
22. Malinová kokosová tyčinka° s kakaovým máslem°
23. 72% Panama - Hořká čokoláda 72%°
24. Karamel - Karamelová tyčinka° s kakaovým máslem°
Složení: kakaová hmota°*, surový třtinový cukr°*, kakaové máslo°*, SUŠENÉ PLNOTČUNÉ MLÉKO°, karamelizované SUŠENÉ MLÉKO° (SUŠENÉ ODTUČĚNÉ MLÉKO°, cukr°), rýžový nápoj v prášku°(rýže°, slunečnicový olej°, sůl), SUŠENÉ MLÉKO°, kokosové lupínky°*, kokosový prášek°(kokosová pasta°, kokosové mléko°, kokosová mouka°), sušené maliny°, celý třtinový cukr°*, SWEET WHEY PWDER°, mletá kávová zrna°* , emulgátor: lecitin (SÓJA)°, vanilkový prášek°, sůl, kávový prášek°*, citronový prášek°(citrónová šťáva koncentrát°, kukuřičný škrob°, cukr°), skořice°*, emulgátor: lecitin (slunečnice)°, kardamom °. Může obsahovat stopy všech druhů ořechů, arašídů, mléka, vajec a sezamu. Sušené plnotučné mléko od Bio vom Berg, ekologických farmářů z Tyrolska.
*fair trade; obsah spravedlivě obchodovaných surovin: 90%.
°z kontrolovaného ekologického pěstování
Výživové údaje (100g): Energetická hodnota 2447 kJ (588 kcal), Tuky 44g, z toho: nasycené mastné kyseliny 27g; Sacharidy 37g, z toho: cukry 32g; Bílkoviny8,1g; Sůl 0,26g
Výrobce: Zotter Schokolade GmbH Bergl 56, 8333 Riegersburg, Rakousko.
Skladujte na suchém místě při teplotě 14-21°C.
 
 

Doplňkové parametry

Kategorie: VÁNOČNÍ NABÍDKA
Hmotnost: 0.192 kg
Výrobce: Zotter Schokolade GmbH Bergl 56, 8333 Riegersburg, Rakousko

zotter_logo

 

Zotter Schokolade – zaměřeno na rozmanitost, kvalitu, kreativitu, udržitelnost. Stoprocentně ekologické a férové.

„Zotter je a zůstane na špici nejlepších světových výrobců čokolády a zdaleka nejinovativnější čokolády ze všech.“ 

Rodinná čokoládovna Zotter spoléhá na inovace. Jejich nabídka tvoří širokou a pestrou škálu – od klasických odrůd, jako jsou marcipán, mandle a třešeň Amarena, až po bláznivé výtvory, jako je čokoládový popcorn nebo konopná pralinka. Zotter vyrábí přes 500 různých druhů čokolády a každý rok přichází na trh s 20 až 50 novými produkty. A kdo stojí za všechny nápady? Josef Zotter. Aktivní podporu však získává od Julie Zotterové, která již vytvořila mnoho nových receptur, zejména pak veganských. V rozsáhlé rodinné bean-to-bar čokoládovně Zotter neustále experimentují a vynalézají nové, inovativní kousky. 

Žádná monokultura, ale rozmanitost překvapení v sortimentu inspirována přírodou. Nabídka tak sahá od ikonických bean-to-bar ručně plněných tzv. vrstvených čokolád, dvojitých Labooko, Klasických tabulek, čokolády na pití, ručně vyráběné organické pralinky či Basic čokoládové oříškové nugáty, z nichž můžete během chvilky proměnit své domácí pralinky.  Nádherně barevné ovocné čokolády, jejichž skvělou barvu a chuť přirozeně vytváří ovoce, couverture čokoládové žárovky, obalované plody či návykové Balleros - vždy v mnoha neodolatelných příchutí. Pro každou čokoládu vytváří vlastní umělecký design umělec Andreas H. Gratze, díky kterému je každá čokoláda jedinečná a prvotřídní dárek.

Čokoládová bean-to-bar manufaktura sídlí v Riegersburgu. Vše probíhá tzv. in-house, od kakaových bobů až po hotové produkty. Pražení, mletí a konšování se provádí v malých dávkách a individuálně na míru kakau. Riegersburg zaměstnává přibližně 200 lidí, kteří každý den vyrábějí čerstvou čokoládu a starají se o vše, co je nutné.

Na sklonku roku 2019 vyměnili pečeť Fairtrade a jako logo používají svůj nový veletržní ruční znak. Jsou členem Světové organizace pro Fair Trade (WFTO), která audituje společnost jako celek podle férových směrnic. 100%  se spoléhají na spravedlivý obchod a sledovatelnost surovin. Josef Zotter vysvětluje: "Stále si myslím, že Fairtrade je dobrý nápad, je to lepší než nic. Ale chci, aby moji zákazníci dostali čokoládu, která má uvnitř to, co říká."

Fair-trade BIO kakao od malých farmářů - „Jedinečné kvality lze dosáhnout pouze dobrou osobní spoluprací.“

Kakaové boby nakupují převážně v Latinské Americe, domovu kakaa. Získávají jemné kakao i z mnoha různých zemí, jako je Peru, Bolívie, Nikaragua, Panama, Ekvádor, Guatemala, Brazílie, Belize, Dominikánská republika, Madagaskar, Togo, Tanzanie, Ghana, Uganda, Svatý Tomáš a Indie. V každé čokoládě je kakao s historií: ať už je to mayské kakao z Belize a Guatemaly, panamské a peruánské kakao, které pěstují domorodí obyvatelé uprostřed deštného pralesa, nebo kakao z Belize, které je dopravováno plachetnicí. Veškeré kakaové boby jsou z přístavu v Hamburku převáženy bez emisí - udržitelným způsobem.

Kakaové boby jsou nakupovány přímo od pěstitelů kakaa a platí za ně férovou cenou. Pravidelně cestují do pěstitelských oblastí, osobně se setkávají s pěstiteli, které zvou i do továrny. Mohou se pak spolehnout na kvalitní produkci a jemné zpracování delikátních odrůd kakaa jako je Criollo, Trinitario, Nacional či Nativo. Díky tomu nejsou pěstitelé kakaa závislí na světovém trhu, který se zajímá hlavně o spotřebitelské kakao a vykupují boby pod cenou. 

Udržitelnost a transparentnost

Cílem je vytvářet přidanou hodnotu namísto velkých zisků, které jsou na úkor společnosti a životního prostředí. Tato filozofie dělá továrnu na čokoládu jednu z nejudržitelnějších společností v Rakousku. Jsou držiteli certifikátu EMAS – jinými slovy: Externí odborníci na životní prostředí se dívají na naši ekologickou bilanci a naše cíle ochrany životního prostředí a považují je za docela příkladné. Celá výroba probíhá na zelenou elektřinu a velkou část získávají sami pomocí obrovského fotovoltaického systému.

PRO VELKOOBCHODNÍ SPOLUPRÁCI A KOMPLETNÍ NABÍDKU PRODUKTŮ NÁS NEVÁHEJTE KONTAKTOVAT
+ 420 732 119 708