Novinka Vegan

Adventní čokoládový kalendář Vegan zotter, 200g

  • 1 z 3
Adventní kalendář zcela  bez mléčných alergenů s úžasným designem vánoční jedle a 24 mini čokoládami ve 13 různých příchutích. Jako uklidňující odměnu za zaneprázdněného Ježíška najdete i 25 čokoládku plněnou osvěžující pěnou z máty peprné. Vegan, Fair-trade. Bez lepku.
beantobar-logo zotter_fair_trade vegan-nostro-150x150

  • Na dotaz
    Můžeme doručit do: 22.12.2023
690 Kč
Kategorie: VÁNOČNÍ NABÍDKA
Hmotnost: 0.192 kg
 
Vánoční čokoládový Adventní Kalendář VEGAN  z o t t e r,  200g
 
Veganský adventní kalendář s úžasným designem jedle je naplněn 24 mini čokoládami ve 13 různých příchutích. Nechte se pohladit chutí jemných oříškových a konopných praliné čokolád. Objevte barevně ovocné tabulky vyrobené z brusinkového a malinového kokosu, jejichž krásné barvy pocházejí výhradně z ovoce. Představí se Vám také veganské alternativy bílé čokolády, klasické Labooko čokolády vyrobené ze vzácných odrůd kakaa z celého světa a poznáte i čistou chuť 100% čokoládové tabulky. Jako odměnu za zaneprázdněného Ježíška, nebo možná jen jako uklidňující svačinu po vánočních přípravách je přidáno 25. políčko s čokoládou Nashido naplněnou osvěžující pěnou z máty peprné.
 
Složení a příchutě:
  1. 75 % Madagaskar – Hořká čokoláda 75 %°
  2. Malinová a kokosová tyčinka° s kakaovým máslem°
  3. Nugát z para ořechu°
  4. 90 % Bolívie – Hořká čokoláda 90 %°
  5. Sójová tabulka°
  6. 82 % Belize – Hořká čokoláda 82 %°
  7. Bílá čokoláda° s rýžovým práškem°
  8. Brusinková čokoláda° s kakaovým máslem°
  9. 70 % Uganda – Hořká čokoláda 70 %°
  10. Oříškový nugát°
  11. 100 % Peru – čokoláda 100% kakao°
  12. Kokosová tyčinka° s kakaovým máslem°
  13. 75 % Madagaskar – Hořká čokoláda 75%°
  14. Malinová a kokosová tyčinka° s kakaovým máslem°
  15. Nugát para ořech°
  16. 90 % Bolívie – Hořká čokoláda 90%°
  17. Sojová tabulka°
  18. 82 % Belize – Hořká čokoláda 82 %°
  19. Bílá deska° s rýžovým práškem°
  20. Brusinková tyčinka° s kakaovým máslem°
  21. 70 % Uganda – Hořká čokoláda 70%°
  22. Oříškový nugát°
  23. 100 % Peru – čokoláda 100% kakao°
  24. Kokosová tyčinka° s kakaovým máslem°
  25. Ušlechtilá hořká čokoláda° plněná mátovým krémem° (47%)
 
Vnitřní výplň kalendáře je vyrobena z organického plastu, vyrobeného z obnovitelných materiálů

Výživové údaje (100g): Energetická hodnota 2370 kJ (568 kcal), Tuky 40g, z toho: nasycené mastné kyseliny 21g; Sacharidy 44g, z toho: cukry 39g; Bílkoviny 7,9g; Sůl 0,3g Složení: kakaová hmota, surový třtinový cukr, kakaové máslo, sušený rýžový nápoj (rýže, slunečnicový olej, sůl), LÍSKOVÉ OŘECHY, SÓJOVÝ PRÁŠEK (SÓJA, maltodextrin, kukuřičný sirup), kokosový prášek (kokosová pasta, kokosové mléko, kokosová mouka), kokosové lupínky , brazilské OŘECHY, sušené brusinky, sušené maliny, rýžový nápoj (voda, rýže,  slunečnicový olej, mořská sůl), škrobový sirup, emulgátor: SÓJOVÝ LECITHIN, citronový prášek (koncentrát citronové šťávy, kukuřičný škrob, cukr), vanilkový prášek, sůl, emulgátor: lecitin (slunečnice), celý třtinový cukr, okvětní lístky růží, badyán, skořice, mátový olej. Může obsahovat stopy všech druhů ořechů, arašídů, mléka a sezamu.  
*z fair trade, podíl fair trade celkem: 89 %
°z kontrolovaného ekologického zemědělství
Složení z ekologického zemědělství: uvedeno na přebalu kalendáře pro všechny čokolády dohromady v němčině a angličtině.
Výrobce: Zotter Schokolade GmbH Bergl 56, 8333 Riegersburg, Rakousko
Dovoz a distribuce: www.tvojecokolada.cz info@tvojecokolada.cz +420 603 474 189 zofik s.r.o IČ: 09869808, Holubice 220, 683 51 Holubice.
Hmotnost: 24 mini-čokolád 8g/kus + 1 plněná čokoláda Nashido po 8,5g = celková čistá hmotnost 200g
Trvanlivost: minimálně 5 měsíců od data odeslání. Skladujte na suchém místě při teplotě 14-21°C.
 
 
zotter_logo
 
 
Zotter Schokolade – zaměřeno na rozmanitost, kvalitu, kreativitu, udržitelnost. Stoprocentně ekologické a férové.
„Zotter je a zůstane na špici nejlepších světových výrobců čokolády a zdaleka nejinovativnější čokolády ze všech.“ 
Rodinná čokoládovna Zotter spoléhá na inovace. Jejich nabídka tvoří širokou a pestrou škálu – od klasických odrůd, jako jsou marcipán, mandle a třešeň Amarena, až po bláznivé výtvory, jako je čokoládový popcorn nebo konopná pralinka. Zotter vyrábí přes 500 různých druhů čokolády a každý rok přichází na trh s 20 až 50 novými produkty. A kdo stojí za všechny nápady? Josef Zotter. Aktivní podporu však získává od Julie Zotterové, která již vytvořila mnoho nových receptur, zejména pak veganských. V rozsáhlé rodinné bean-to-bar čokoládovně Zotter neustále experimentují a vynalézají nové, inovativní kousky. 
Žádná monokultura, ale rozmanitost překvapení v sortimentu inspirována přírodou. Nabídka tak sahá od ikonických bean-to-bar ručně plněných tzv. vrstvených čokolád, dvojitých Labooko, Klasických tabulek, čokolády na pití, ručně vyráběné organické pralinky či Basic čokoládové oříškové nugáty, z nichž můžete během chvilky proměnit své domácí pralinky.  Nádherně barevné ovocné čokolády, jejichž skvělou barvu a chuť přirozeně vytváří ovoce, couverture čokoládové žárovky, obalované plody či návykové Balleros - vždy v mnoha neodolatelných příchutí. Pro každou čokoládu vytváří vlastní umělecký design umělec Andreas H. Gratze, díky kterému je každá čokoláda jedinečná a prvotřídní dárek.
Čokoládová bean-to-bar manufaktura sídlí v Riegersburgu. Vše probíhá tzv. in-house, od kakaových bobů až po hotové produkty. Pražení, mletí a konšování se provádí v malých dávkách a individuálně na míru kakau. Riegersburg zaměstnává přibližně 200 lidí, kteří každý den vyrábějí čerstvou čokoládu a starají se o vše, co je nutné.
Na sklonku roku 2019 vyměnili pečeť Fairtrade a jako logo používají svůj nový veletržní ruční znak. Jsou členem Světové organizace pro Fair Trade (WFTO), která audituje společnost jako celek podle férových směrnic. 100%  se spoléhají na spravedlivý obchod a sledovatelnost surovin. Josef Zotter vysvětluje: "Stále si myslím, že Fairtrade je dobrý nápad, je to lepší než nic. Ale chci, aby moji zákazníci dostali čokoládu, která má uvnitř to, co říká."
Fair-trade BIO kakao od malých farmářů - „Jedinečné kvality lze dosáhnout pouze dobrou osobní spoluprací.“
Kakaové boby nakupují převážně v Latinské Americe, domovu kakaa. Získávají jemné kakao i z mnoha různých zemí, jako je Peru, Bolívie, Nikaragua, Panama, Ekvádor, Guatemala, Brazílie, Belize, Dominikánská republika, Madagaskar, Togo, Tanzanie, Ghana, Uganda, Svatý Tomáš a Indie. V každé čokoládě je kakao s historií: ať už je to mayské kakao z Belize a Guatemaly, panamské a peruánské kakao, které pěstují domorodí obyvatelé uprostřed deštného pralesa, nebo kakao z Belize, které je dopravováno plachetnicí. Veškeré kakaové boby jsou z přístavu v Hamburku převáženy bez emisí - udržitelným způsobem.
Kakaové boby jsou nakupovány přímo od pěstitelů kakaa a platí za ně férovou cenou. Pravidelně cestují do pěstitelských oblastí, osobně se setkávají s pěstiteli, které zvou i do továrny. Mohou se pak spolehnout na kvalitní produkci a jemné zpracování delikátních odrůd kakaa jako je Criollo, Trinitario, Nacional či Nativo. Díky tomu nejsou pěstitelé kakaa závislí na světovém trhu, který se zajímá hlavně o spotřebitelské kakao a vykupují boby pod cenou. 
Udržitelnost a transparentnost
Cílem je vytvářet přidanou hodnotu namísto velkých zisků, které jsou na úkor společnosti a životního prostředí. Tato filozofie dělá továrnu na čokoládu jednu z nejudržitelnějších společností v Rakousku. Jsou držiteli certifikátu EMAS – jinými slovy: Externí odborníci na životní prostředí se dívají na naši ekologickou bilanci a naše cíle ochrany životního prostředí a považují je za docela příkladné. Celá výroba probíhá na zelenou elektřinu a velkou část získávají sami pomocí obrovského fotovoltaického systému.
PRO VELKOOBCHODNÍ SPOLUPRÁCI A KOMPLETNÍ NABÍDKU PRODUKTŮ NÁS NEVÁHEJTE KONTAKTOVAT
+ 420 732 119 708