Cheery&nuts borůvková čokoláda s lískooříškový nugátem & kousky lískových ořechů

Novinka Tip
105 Kč
Skladem

Ponořte se do hluboké modři: do tmavě fialové a dokonale jemné borůvkové čokolády z lesních borůvek, čistého kakaového másla a osvěžující špetkou citronu je ponořen báječný nugát z lískových oříšků se spoustou čerstvě pražených sekaných lískových oříšků. Bio, Fair-trade, bez umělých konzervantů a barviv. Bez lepku.

 zotter_fair_trade beantobar-logo 

Detailní informace

Detailní popis produktu

z o t t e r Cheery&nuts borůvková čokoláda s lískooříškový nugátem & kousky lískových ořechů. 

Borůvková tabulka° s kakaovým máslem° a oříškovým nugátem° s kousky lískových oříšků°.

Zamilujte se do tmavě fialové borůvkové čokoládové tabulky s kakaovým máslem, oříškovým nugátem a s kousky lískových oříšků. Zvenku tmavě fialová borůvková couverture pochází z lesních borůvek, které se od pěstovaných liší právě tím, že barví vše do modra. Čokoláda je dokonale jemná díky použití čistého kakaového másla a svěží díky osvěžující špetky citronu. Do čokolády je zespod ponořena báječná oříšková pralinka se spoustou spoustou čerstvě pražených sekaných lískových oříšků a vynikajícím rozpuštěným kakaovým máslem, které podporuje příjemnou sladkost třtinového cukru. 

Konečně to "pravé ořechové" pro milovníky ovoce v čokoládě, oříšků, oříškových krémů a domácích nugátů: Seznamte se s Cheery&nuts, čokolád ve jménu oříškových nugátů s kousky ořechů a ovocných couverture čokolád! Barevné, domácí ovocné čokolády zvenčí vyrobené v manufaktuře z o t t e r  "od ovoce až po tabulku" pouze z ovoce, lesních plodů, surového třtinového cukru a čistého kakaového másla; uvnitř čokolád jsou vynikající domácí nugáty, vyrobené také přímo v manufaktuře "od ořechu po tabulku" za použití čerstvě pražených ořechů, čistého kakaového másla a trochy čokolády. Můžete tak ochutnat vznešenou chuť spousty ořechů nejvyšší kvality. Vše je vylepšeno o křupavý požitek z nasekaných kousků ořechů. 

Výživové údaje (100g): Energetická hodnota 2437 kJ (583kcal), Tuky 42g, z toho: nasycené mastné kyseliny 18g; Sacharidy 46g, z toho: cukry 42g; Bílkoviny 6,9g; Sůl 0,15g
Složení: surový třtinový cukr°*, kakaové máslo°*(24%), LÍSKOVÉ OŘÍŠKY°*(21%), kakaová hmota°*, SUŠENÉ MLÉKO°*, sušené borůvky°(4%), SUŠENÉ MLÉKO PLNOTUČNÉ°, emulgátor : SÓJOVÝ LECITHIN°, citronový prášek°(citrónová šťáva koncentrát°, kukuřičný škrob°, cukr°), celý třtinový cukr°*, sůl, vanilkový prášek°, kardamom°, badyán°. Může obsahovat stopy všech druhů ořechů, arašídů a sezamu. Sušené plnotučné mléko od Bio vom Berg, ekologických farmářů z Tyrolska.
*fair traded, obsah fair trade celkem: 87 %
°z kontrolovaného ekologického pěstování
Výrobce: Zotter Schokolade GmbH Bergl 56, 8333 Riegersburg, Rakousko
Skladujte na suchém místě přI teplotě 14-21°C.

Doplňkové parametry

Kategorie: Plněné čokolády Zotter
Hmotnost: 0.07 kg
Výrobce: Zotter Schokolade GmbH Bergl 56, 8333 Riegersburg, Rakousko

zotter_logo

 

Zotter Schokolade – zaměřeno na rozmanitost, kvalitu, kreativitu, udržitelnost. Stoprocentně ekologické a férové.

„Zotter je a zůstane na špici nejlepších světových výrobců čokolády a zdaleka nejinovativnější čokolády ze všech.“ 

Rodinná čokoládovna Zotter spoléhá na inovace. Jejich nabídka tvoří širokou a pestrou škálu – od klasických odrůd, jako jsou marcipán, mandle a třešeň Amarena, až po bláznivé výtvory, jako je čokoládový popcorn nebo konopná pralinka. Zotter vyrábí přes 500 různých druhů čokolády a každý rok přichází na trh s 20 až 50 novými produkty. A kdo stojí za všechny nápady? Josef Zotter. Aktivní podporu však získává od Julie Zotterové, která již vytvořila mnoho nových receptur, zejména pak veganských. V rozsáhlé rodinné bean-to-bar čokoládovně Zotter neustále experimentují a vynalézají nové, inovativní kousky. 

Žádná monokultura, ale rozmanitost překvapení v sortimentu inspirována přírodou. Nabídka tak sahá od ikonických bean-to-bar ručně plněných tzv. vrstvených čokolád, dvojitých Labooko, Klasických tabulek, čokolády na pití, ručně vyráběné organické pralinky či Basic čokoládové oříškové nugáty, z nichž můžete během chvilky proměnit své domácí pralinky.  Nádherně barevné ovocné čokolády, jejichž skvělou barvu a chuť přirozeně vytváří ovoce, couverture čokoládové žárovky, obalované plody či návykové Balleros - vždy v mnoha neodolatelných příchutí. Pro každou čokoládu vytváří vlastní umělecký design umělec Andreas H. Gratze, díky kterému je každá čokoláda jedinečná a prvotřídní dárek.

Čokoládová bean-to-bar manufaktura sídlí v Riegersburgu. Vše probíhá tzv. in-house, od kakaových bobů až po hotové produkty. Pražení, mletí a konšování se provádí v malých dávkách a individuálně na míru kakau. Riegersburg zaměstnává přibližně 200 lidí, kteří každý den vyrábějí čerstvou čokoládu a starají se o vše, co je nutné.

Na sklonku roku 2019 vyměnili pečeť Fairtrade a jako logo používají svůj nový veletržní ruční znak. Jsou členem Světové organizace pro Fair Trade (WFTO), která audituje společnost jako celek podle férových směrnic. 100%  se spoléhají na spravedlivý obchod a sledovatelnost surovin. Josef Zotter vysvětluje: "Stále si myslím, že Fairtrade je dobrý nápad, je to lepší než nic. Ale chci, aby moji zákazníci dostali čokoládu, která má uvnitř to, co říká."

Fair-trade BIO kakao od malých farmářů - „Jedinečné kvality lze dosáhnout pouze dobrou osobní spoluprací.“

Kakaové boby nakupují převážně v Latinské Americe, domovu kakaa. Získávají jemné kakao i z mnoha různých zemí, jako je Peru, Bolívie, Nikaragua, Panama, Ekvádor, Guatemala, Brazílie, Belize, Dominikánská republika, Madagaskar, Togo, Tanzanie, Ghana, Uganda, Svatý Tomáš a Indie. V každé čokoládě je kakao s historií: ať už je to mayské kakao z Belize a Guatemaly, panamské a peruánské kakao, které pěstují domorodí obyvatelé uprostřed deštného pralesa, nebo kakao z Belize, které je dopravováno plachetnicí. Veškeré kakaové boby jsou z přístavu v Hamburku převáženy bez emisí - udržitelným způsobem.

Kakaové boby jsou nakupovány přímo od pěstitelů kakaa a platí za ně férovou cenou. Pravidelně cestují do pěstitelských oblastí, osobně se setkávají s pěstiteli, které zvou i do továrny. Mohou se pak spolehnout na kvalitní produkci a jemné zpracování delikátních odrůd kakaa jako je Criollo, Trinitario, Nacional či Nativo. Díky tomu nejsou pěstitelé kakaa závislí na světovém trhu, který se zajímá hlavně o spotřebitelské kakao a vykupují boby pod cenou. 

Udržitelnost a transparentnost

Cílem je vytvářet přidanou hodnotu namísto velkých zisků, které jsou na úkor společnosti a životního prostředí. Tato filozofie dělá továrnu na čokoládu jednu z nejudržitelnějších společností v Rakousku. Jsou držiteli certifikátu EMAS – jinými slovy: Externí odborníci na životní prostředí se dívají na naši ekologickou bilanci a naše cíle ochrany životního prostředí a považují je za docela příkladné. Celá výroba probíhá na zelenou elektřinu a velkou část získávají sami pomocí obrovského fotovoltaického systému.

PRO VELKOOBCHODNÍ SPOLUPRÁCI A KOMPLETNÍ NABÍDKU PRODUKTŮ NÁS NEVÁHEJTE KONTAKTOVAT
+ 420 732 119 708