Bio čokolády Čtverec v kruhu s alternativními sladidly

Originální tabulky ve tvaru Čtverce v Kruhu jsou čokolády se zbrusu novými, moderními alternativy k cukru nebo zcela úplně bez něj. Bio organické čokolády představují „Vyrovnání v kruhu“, ve kterém se vše točí právě okolo žhavého tématu – cukru. Sladká senzace! 

Vyrovnání kruhu není možné pouze s běžným kompasem a pravítkem, již před 2000 let však Archimedes dokázal tento problém vyřešit vlastními matematickými vzorci. Stejně tak nám v tabulkách s tvarem Kvadratury v kruhu Zotter ukazují, že není třeba se omezovat pouze na cukr a kakao. Nové možnosti sladkých chutí nabízejí mnoho vzrušujících alternativ, jako je trendy datlový cukr, nekalorické organické sladidlo (erythritol), javorový cukr, kokosový cukr, fruktóza obsažená v mangu, nebo vůbec žádný cukr. Tyto Kvadratury kruhu možná představují nemožné, ale stejně jako v moderní matematice za hranicemi kompasu a pravítka, věda o chocomatice v Zotter Schokolade dokazuje, že existuje mnoho řešení. Vzniklo tak mnoho zbrusu nových receptur, kde se vše točí kolem žhavého tématu cukru.

Nahrazení, nebo vynechání třtinového cukru vyžaduje velice přesné zpracování vzhledem fyzikálně-chemickým vlastnostem alternativního sladidla. Pro perfektní výsledky vynalezli v čokoládovně Zotter vlastní pražící zařízení „Fine Mist Craft-Akt“, které rychle vyhoví jakýmkoliv požadavkům. Vychutnejte si čokoládu z čerstvě pražených bobů, čistého kakaového másla a trendy alternativní variantou cukru.