Plněné čokoládky Nashido Variace příchutí (10ks, 10 náplní)

Tip
179 Kč
Momentálně nedostupné

Roztomilé a sladké potěšení: Nashido čokoládové tabulky plné 10 různých krémových náplní – ovocnými, ořechovými i alkoholovými, od máty, malin a nugátů po grappu a červené víno – sladké potěšení pro ty, kteří mají chuť na nevšední mlsání. Bio, Fair-trade, bez konzervantů. Bez lepku.

beantobar-logo zotter_fair_trade 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Zotter Schokolade Plněné bio čokoládky Nashido Variace příchutí (10x10 náplní) 85g

Noblesní a nevšední mlsání! Variace 10 krémových náplní: Nashido čokoládové tabulky plné 10 různých krémových náplní – ovocnými, ořechovými i alkoholovými, od máty, malin a nugátů po grappu a červené víno – roztomilé a sladké potěšení.

Impozantní design čokoládek z rukou umělce Andrease H. Gratze spolu s chutí a kvalitou Zotter dělá z každé čokoládky luxusní dárek.

Příchutě:

Máta peprná: Noblesní hořká čokoláda° plněná mátovým krémem° (30%)
Rybíz: Bílá čokoláda° plněná rybízovým krémem° (30%)
Karamelový nugát: Karamelová couverture° čokoláda plněná mandlovo lískovooříškový nugátem° (28%)
Malina: Lehká horská mléčná čokoláda° plněná malinovým krémem° (30%)
Grappa: Tmavá čokoláda° plněná krémem° grappa (30%) - obsahuje alkohol
Whisky: Tmavá horská mléčná čokoláda° plněná krémem° z whisky (30%) - obsahuje alkohol
Marc de Champagne: Noblesní hořká čokoláda° plněná krémem° Marc de Champagne (30%) - obsahuje alkohol
Červené víno: Couveture° čokoláda z tmavého rybízu plněná krémem° z červeného vína (30%) - obsahuje alkohol
Arašíd: Karamelová couverture° čokoláda plněná arašídovým nugátem° (28%)
Lískový ořech: Brusinková couverture° čokoláda plněná nugátem° z lískových ořechů (35%)

 

Deset různých typů; jeden malý bar na odrůdu. 10 x 8,5 g tyčinek = 85 g balení

Výživové údaje (100g): Energetická hodnota 2283 kJ (551 kcal), Tuky 38g, z toho: nasycené mastné kyseliny 22g; Sacharidy 42g, z toho: cukry 38g; Bílkoviny 6,1g; Sůl 0,2g
Složení:
surový třtinový cukr°*, kakaové máslo°*, kakaová hmota°*, SUŠENÉ MLÉKO PLNOTUČNÉ°, karamelizované SUŠENÉ MLÉKO°(SUŠENÉ ODTUČNĚNÉ MLÉKO°, cukr°), škrobový sirup°, LÍSKOVÉ OŘÍŠKY°*, MLÉKO°, ARAŠÍDY °, SUŠENÉ ODTUČNĚNÉ MLÉKO°, MÁSLO°, celý třtinový cukr°*, rýžový nápoj v prášku°(rýže°, slunečnicový olej°, sůl), grappa°, rýžový nápoj°(voda, rýže°, slunečnicový olej°, mořská sůl) , sušené brusinky°, MANDLE°, whisky°, červené víno°(obsahuje siřičitany), sušený černý rybíz°, malinový koncentrát°, červený rybízový koncentrát°, Marc de Champagne°, SLADKÁ SYROVÁTKA SUŠENÁ°, kokosový prášek°(kokosová pasta°, kokos mléko°, kokosová mouka°), emulgátor: SÓJOVÝ LECITHIN°, sušené maliny°, kokosové lupínky°*, vanilkový prášek°, sůl, koncentrát citrónové šťávy°, citronový prášek° (koncentrát citrónové šťávy°, kukuřičný škrob°, cukr°) , skořice°*, emulgátor: lecitin (slunečnicový)°, mátový olej°, okvětní lístky růží°, levandulový olej°, chilli "Ptačí oko"°. Obsah kakaa (kakaová hmota a kakaové máslo): min. 40% v mléčné čokoládě; min. 50% v tmavé horské čokoládě; min. 60% v jemné tmavé čokoládě a min.70% v hořké čokoládě. Může obsahovat stopy ořechů všeho druhu, arašídů, mléka, vajec a sezamu.
*fair trade; obsah spravedlivě obchodovaných surovin: 78%.
°z kontrolovaného ekologického pěstování
Výrobce: Zotter Schokolade GmbH Bergl 56, 8333 Riegersburg, Rakousko 
Skladujte na suchém místě přI teplotě 14-21°C.

Doplňkové parametry

Kategorie: Plněné čokolády Zotter
Výrobce: Zotter Schokolade GmbH Bergl 56, 8333 Riegersburg, Rakousko

zotter_logo

 

Zotter Schokolade – zaměřeno na rozmanitost, kvalitu, kreativitu, udržitelnost. Stoprocentně ekologické a férové.

„Zotter je a zůstane na špici nejlepších světových výrobců čokolády a zdaleka nejinovativnější čokolády ze všech.“ 

Rodinná čokoládovna Zotter spoléhá na inovace. Jejich nabídka tvoří širokou a pestrou škálu – od klasických odrůd, jako jsou marcipán, mandle a třešeň Amarena, až po bláznivé výtvory, jako je čokoládový popcorn nebo konopná pralinka. Zotter vyrábí přes 500 různých druhů čokolády a každý rok přichází na trh s 20 až 50 novými produkty. A kdo stojí za všechny nápady? Josef Zotter. Aktivní podporu však získává od Julie Zotterové, která již vytvořila mnoho nových receptur, zejména pak veganských. V rozsáhlé rodinné bean-to-bar čokoládovně Zotter neustále experimentují a vynalézají nové, inovativní kousky. 

Žádná monokultura, ale rozmanitost překvapení v sortimentu inspirována přírodou. Nabídka tak sahá od ikonických bean-to-bar ručně plněných tzv. vrstvených čokolád, dvojitých Labooko, Klasických tabulek, čokolády na pití, ručně vyráběné organické pralinky či Basic čokoládové oříškové nugáty, z nichž můžete během chvilky proměnit své domácí pralinky.  Nádherně barevné ovocné čokolády, jejichž skvělou barvu a chuť přirozeně vytváří ovoce, couverture čokoládové žárovky, obalované plody či návykové Balleros - vždy v mnoha neodolatelných příchutí. Pro každou čokoládu vytváří vlastní umělecký design umělec Andreas H. Gratze, díky kterému je každá čokoláda jedinečná a prvotřídní dárek.

Čokoládová bean-to-bar manufaktura sídlí v Riegersburgu. Vše probíhá tzv. in-house, od kakaových bobů až po hotové produkty. Pražení, mletí a konšování se provádí v malých dávkách a individuálně na míru kakau. Riegersburg zaměstnává přibližně 200 lidí, kteří každý den vyrábějí čerstvou čokoládu a starají se o vše, co je nutné.

Na sklonku roku 2019 vyměnili pečeť Fairtrade a jako logo používají svůj nový veletržní ruční znak. Jsou členem Světové organizace pro Fair Trade (WFTO), která audituje společnost jako celek podle férových směrnic. 100%  se spoléhají na spravedlivý obchod a sledovatelnost surovin. Josef Zotter vysvětluje: "Stále si myslím, že Fairtrade je dobrý nápad, je to lepší než nic. Ale chci, aby moji zákazníci dostali čokoládu, která má uvnitř to, co říká."

Fair-trade BIO kakao od malých farmářů - „Jedinečné kvality lze dosáhnout pouze dobrou osobní spoluprací.“

Kakaové boby nakupují převážně v Latinské Americe, domovu kakaa. Získávají jemné kakao i z mnoha různých zemí, jako je Peru, Bolívie, Nikaragua, Panama, Ekvádor, Guatemala, Brazílie, Belize, Dominikánská republika, Madagaskar, Togo, Tanzanie, Ghana, Uganda, Svatý Tomáš a Indie. V každé čokoládě je kakao s historií: ať už je to mayské kakao z Belize a Guatemaly, panamské a peruánské kakao, které pěstují domorodí obyvatelé uprostřed deštného pralesa, nebo kakao z Belize, které je dopravováno plachetnicí. Veškeré kakaové boby jsou z přístavu v Hamburku převáženy bez emisí - udržitelným způsobem.

Kakaové boby jsou nakupovány přímo od pěstitelů kakaa a platí za ně férovou cenou. Pravidelně cestují do pěstitelských oblastí, osobně se setkávají s pěstiteli, které zvou i do továrny. Mohou se pak spolehnout na kvalitní produkci a jemné zpracování delikátních odrůd kakaa jako je Criollo, Trinitario, Nacional či Nativo. Díky tomu nejsou pěstitelé kakaa závislí na světovém trhu, který se zajímá hlavně o spotřebitelské kakao a vykupují boby pod cenou. 

Udržitelnost a transparentnost

Cílem je vytvářet přidanou hodnotu namísto velkých zisků, které jsou na úkor společnosti a životního prostředí. Tato filozofie dělá továrnu na čokoládu jednu z nejudržitelnějších společností v Rakousku. Jsou držiteli certifikátu EMAS – jinými slovy: Externí odborníci na životní prostředí se dívají na naši ekologickou bilanci a naše cíle ochrany životního prostředí a považují je za docela příkladné. Celá výroba probíhá na zelenou elektřinu a velkou část získávají sami pomocí obrovského fotovoltaického systému.

PRO VELKOOBCHODNÍ SPOLUPRÁCI A KOMPLETNÍ NABÍDKU PRODUKTŮ NÁS NEVÁHEJTE KONTAKTOVAT
+ 420 732 119 708