Tip

Adventní čokoládový kalendář sladké vánoce zotter, 196,5g

Impozantní nástěnný kalendář obsahující jemné čokolády - čisté, plněné i ochucené - ve 24 cool příchutích. Fair-trade. Bez lepku.

beantobar-logo zotter_fair_trade 


  • Na objednání do 14ti dnů
    Můžeme doručit do: 10.11.2025
945 Kč
Kategorie: VÁNOČNÍ NABÍDKA
Hmotnost: 0.07 kg
Výrobce: Zotter Schokolade GmbH Bergl 56, 8333 Riegersburg, Rakousko
 

Sladký nealkoholický čokoládový kalendář pro velké i malé s 24 čistými a plněnými čokoládami a super roztomilým designem sněhuláka. Za každými dvířky se skrývá čokoláda s jinou příchutí – čisté Labooko Minis, bílá čokoláda, karamelové tyčinky s bonbóny, ovocné jahodové a malinové čokoládky a prvotřídní mléčné čokolády. Z řady »Cheery & Nuts« najdete 4 dua pralinkových a ovocných bonbónů, například jemně růžovou jahodovou tyčinku plněnou domácími kešu pralinkami a křupavými sekanými kešu oříšky, a také 5 čokolád Nashido s krémovým středem. Všechny krásné barvy jsou vytvořeny zcela přírodním způsobem z lesních plodů a dalšího ovoce. Zcela BIO + FAIR, abychom chránili naše životní prostředí a naši budoucnost. Se zlatým designovým prvkem.

Příchutě: 1. Labooko: Karamel 2. Labooko: 50 % Nikaragua 3. Cheery & Nuts: Jahoda + kešu 4. Nashido: Červený rybíz 5. Labooko: Kokos 6. Labooko: 45 % Peru 7. drunter & drüber: Meruňka + dýňová semínka 8. Nashido: Malina 9. Labooko: Bílá čokoláda a mandle 10. Labooko: 35 % Panama 11. Labooko: Malinový kokos 12. Nashido: Máta peprná 13. Labooko: Karamel VEGAN 14. Labooko: 40 % Dominikánská republika 15. Cheery & Nuts: Bílá čokoláda + bobule 16. Labooko: 50% ovesný nápoj 17. Nashido: Lískový ořech 18. Labooko: Malina 19. Labooko: 50 % Tanzanie 20. Sladké a ořechové: Malina + Mandle 21. Nashido: Karamelová pralinka 22. Labooko: 60 % Nikaragua 23. Labooko: Jahoda 24. Labooko: Bílá čokoláda

Vložka kalendáře je vyrobena z bioplastu, který pochází z obnovitelných surovin a nepoškozuje životní prostředí.


Výživové údaje (100g): Energetická hodnota 2399 kJ (574kcal), Tuky 39g, z toho: nasycené mastné kyseliny 22g; Sacharidy 48g, z toho: cukry 44g; Bílkoviny 6g; Sůl 0,17g
Složení: surový třtinový cukr°*, kakaové máslo°*, kakaová hmota°*, sušené plnotučné mléko°, sušené odstředěné mléko°, mandle°, rýžový nápoj v prášku°(rýže°, slunečnicový olej°, sůl), karamelizovaný MLÉČNÝ SUŠENɰ(SUŠENÉ ODSTŘEDĚNÉ MLÉKO°, cukr°), LÍSKOVÉ OŘÍŠKY°*, lyofilizované maliny°, KEŠU°*, dýňová semínka°, třtinový cukr°*, OVESNÝ NÁPOJ V PRÁŠKU° (OVESNÉ VLOČKY° fermentované), lyofilizované jahody°, kokosové lupínky°*, SLADKÁ SYROVÁTKOVÁ SUŠENÁ SUŠENKA°, kokosový prášek°(kokosová pasta°, kokosové mléko°, kokosová mouka°), invertní cukrový sirup°, rýžový nápoj°(voda, rýže°, slunečnicový olej°, mořská sůl), MLÉKO°, malinový koncentrát°, MÁSLO°, koncentrát z červeného rybízu°, lyofilizované brusinky°, lyofilizovaná mučenka° (maltodextrin°, koncentrát z mučenky°), lyofilizované meruňky°, emulgátor: lecitin (SÓJA)°, KEŠU NÁPOJOVÝ PRÁŠEK°(KEŠU NÁPOJ°, maltodextrin°[tapioka]), sladidlo: erythritol°, škrobový sirup°, lyofilizovaný černý rybíz°, vanilkový prášek°*, emulgátor: lecitin (slunečnicový)°, citronový prášek°(koncentrát citronové šťávy°, kukuřičný škrob°, cukr°), sušené mango°, sůl, koncentrát citronové šťávy°, lyofilizované borůvky°, skořice°*, badyán°, mátový olej°, okvětní lístky růží°, levandulový olej°.Kakao: minimálně 35 % v mléčné čokoládě°, minimálně 60 % v hořké mléčné čokoládě°. Sušené plnotučné mléko od tyrolských ekologických horských farmářů "Bio vom Berg". Může obsahovat stopy všech druhů ořechů a sezamu.
*z fair trade, podíl fair trade celkem: 76 %
°z kontrolovaného ekologického zemědělství
Skladujte na chladném a suchém místě, dále od silných pachů a chutí při teplotě 14-21°C.
Hmotnost: Obsah: 24 čistých a plněných mini čokolád = celková hmotnost 196,5 g
Výrobce: Zotter Schokolade GmbH Bergl 56, 8333 Riegersburg, Rakousko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Bezpečnostní kontrola
zotter_logo
 
 
Zotter Schokolade – zaměřeno na rozmanitost, kvalitu, kreativitu, udržitelnost. Stoprocentně ekologické a férové.
„Zotter je a zůstane na špici nejlepších světových výrobců čokolády a zdaleka nejinovativnější čokolády ze všech.“ 
Rodinná čokoládovna Zotter spoléhá na inovace. Jejich nabídka tvoří širokou a pestrou škálu – od klasických odrůd, jako jsou marcipán, mandle a třešeň Amarena, až po bláznivé výtvory, jako je čokoládový popcorn nebo konopná pralinka. Zotter vyrábí přes 500 různých druhů čokolády a každý rok přichází na trh s 20 až 50 novými produkty. A kdo stojí za všechny nápady? Josef Zotter. Aktivní podporu však získává od Julie Zotterové, která již vytvořila mnoho nových receptur, zejména pak veganských. V rozsáhlé rodinné bean-to-bar čokoládovně Zotter neustále experimentují a vynalézají nové, inovativní kousky. 
Žádná monokultura, ale rozmanitost překvapení v sortimentu inspirována přírodou. Nabídka tak sahá od ikonických bean-to-bar ručně plněných tzv. vrstvených čokolád, dvojitých Labooko, Klasických tabulek, čokolády na pití, ručně vyráběné organické pralinky či Basic čokoládové oříškové nugáty, z nichž můžete během chvilky proměnit své domácí pralinky.  Nádherně barevné ovocné čokolády, jejichž skvělou barvu a chuť přirozeně vytváří ovoce, couverture čokoládové žárovky, obalované plody či návykové Balleros - vždy v mnoha neodolatelných příchutí. Pro každou čokoládu vytváří vlastní umělecký design umělec Andreas H. Gratze, díky kterému je každá čokoláda jedinečná a prvotřídní dárek.
Čokoládová bean-to-bar manufaktura sídlí v Riegersburgu. Vše probíhá tzv. in-house, od kakaových bobů až po hotové produkty. Pražení, mletí a konšování se provádí v malých dávkách a individuálně na míru kakau. Riegersburg zaměstnává přibližně 200 lidí, kteří každý den vyrábějí čerstvou čokoládu a starají se o vše, co je nutné.
Na sklonku roku 2019 vyměnili pečeť Fairtrade a jako logo používají svůj nový veletržní ruční znak. Jsou členem Světové organizace pro Fair Trade (WFTO), která audituje společnost jako celek podle férových směrnic. 100%  se spoléhají na spravedlivý obchod a sledovatelnost surovin. Josef Zotter vysvětluje: "Stále si myslím, že Fairtrade je dobrý nápad, je to lepší než nic. Ale chci, aby moji zákazníci dostali čokoládu, která má uvnitř to, co říká."
Fair-trade BIO kakao od malých farmářů - „Jedinečné kvality lze dosáhnout pouze dobrou osobní spoluprací.“
Kakaové boby nakupují převážně v Latinské Americe, domovu kakaa. Získávají jemné kakao i z mnoha různých zemí, jako je Peru, Bolívie, Nikaragua, Panama, Ekvádor, Guatemala, Brazílie, Belize, Dominikánská republika, Madagaskar, Togo, Tanzanie, Ghana, Uganda, Svatý Tomáš a Indie. V každé čokoládě je kakao s historií: ať už je to mayské kakao z Belize a Guatemaly, panamské a peruánské kakao, které pěstují domorodí obyvatelé uprostřed deštného pralesa, nebo kakao z Belize, které je dopravováno plachetnicí. Veškeré kakaové boby jsou z přístavu v Hamburku převáženy bez emisí - udržitelným způsobem.
Kakaové boby jsou nakupovány přímo od pěstitelů kakaa a platí za ně férovou cenou. Pravidelně cestují do pěstitelských oblastí, osobně se setkávají s pěstiteli, které zvou i do továrny. Mohou se pak spolehnout na kvalitní produkci a jemné zpracování delikátních odrůd kakaa jako je Criollo, Trinitario, Nacional či Nativo. Díky tomu nejsou pěstitelé kakaa závislí na světovém trhu, který se zajímá hlavně o spotřebitelské kakao a vykupují boby pod cenou. 
Udržitelnost a transparentnost
Cílem je vytvářet přidanou hodnotu namísto velkých zisků, které jsou na úkor společnosti a životního prostředí. Tato filozofie dělá továrnu na čokoládu jednu z nejudržitelnějších společností v Rakousku. Jsou držiteli certifikátu EMAS – jinými slovy: Externí odborníci na životní prostředí se dívají na naši ekologickou bilanci a naše cíle ochrany životního prostředí a považují je za docela příkladné. Celá výroba probíhá na zelenou elektřinu a velkou část získávají sami pomocí obrovského fotovoltaického systému.
PRO VELKOOBCHODNÍ SPOLUPRÁCI A KOMPLETNÍ NABÍDKU PRODUKTŮ NÁS NEVÁHEJTE KONTAKTOVAT
+ 420 732 119 708