Novinka Vegan

Adventní čokoládový kalendář Vegan zotter, 306 g

  • 1 z 2
Adventní kalendář zcela  bez mléčných alergenů s úžasným designem.  Vegan, Fair-trade. Bez lepku.
beantobar-logo zotter_fair_trade vegan-nostro-150x150

  • Předobjednávka
1 290 Kč
Kategorie: VÁNOČNÍ NABÍDKA
Hmotnost: 0.192 kg
 
Vánoční čokoládový Adventní Kalendář VEGAN  z o t t e r,  306 g
 
Veganský adventní kalendář s úžasným designem jedle je naplněn 24 mini čokoládami ve 13 různých příchutích. Nechte se pohladit chutí jemných oříškových a konopných praliné čokolád. Objevte barevně ovocné tabulky vyrobené z brusinkového a malinového kokosu, jejichž krásné barvy pocházejí výhradně z ovoce. Představí se Vám také veganské alternativy bílé čokolády, klasické Labooko čokolády vyrobené ze vzácných odrůd kakaa z celého světa a poznáte i čistou chuť 100% čokoládové tabulky. 
 
Složení a příchutě:
Kolekce veganských, ručně plněných čokolád°, bonboniér°, čokolád na pití°, čistých° a plněných tabulek°
1. Biofekt: Berry-marcipánový bonbon°
2. Labooko Mini: 75 % Tanzanie – Hořká čokoláda 75 %
3. Mini Mitzi: Hořká čokoláda 80%°
4. Biofekt: Red Fruit Endorfin- Bonbon z červeného ovoce°
5. Nashido: Lískooříškovo-brusinková poleva° plněná lískooříškovou pralinkou°(48%)
6. Mini Squaring the Circle: Kakao s kokosem a mangem, slazené pouze ovocem- Kakaová tyčinka° s kokosem° a mangem°
7. Labooko Mini: 62 % Dominikánská republika – Hořká čokoláda 62 %
8. Ručně plněná Čokoláda-Mini: Konopná bonboniéra- Hořká čokoláda plněná konopným krémem°(55%)
9. Biofekt: Křupavá rýže a mandle- bonbon z mandle a rýže°
10. Mini In • Fusion: Hořká čokoláda + Cranberry - Hořká čokoláda 70%° rafinovaná brusinkovou polevou°
11. Horká čokoláda na pití: Grean Tea-Směs zeleného čaje° pro přípravu nápoje
12. Labooko Mini: 40% Sója- Sojová tyčinka° s kakaovým máslem°
13. Mini Mitzi: Rýže bílá- Poleva z bílé rýže°
14. Čokoláda: Ořechové praliné- Čokoládová tyčinka° s lískovými oříšky°
15. Nashido: Máta peprná-hořká čokoláda° plněná mátovým krémem°(47%)
16. Horká čokoláda na pit: Bitter Classic- Pitná čokoláda° vyrobená z hořké čokolády°
17. Mini kvadratura: Kávová mandle s datlovým cukrem- Kávová a mandlová tyčinka° s datlovým cukrem° a kakaovým máslem°
18. Ručně plněná Čokoláda-Mini: Pralinková vrstva- Hořká čokoláda° plněná lískooříškovou pralinkou°(19%), ořechovou pralinkou°(19%) a pralinkou z dýňových semínek°(18%)
19. Praliné: Brazilský ořech Praliné°
20. Mini kvadratura: Lesní bobule Kokos s datlovým cukrem- Lesní plody a kokosová tyčinka° s datlovým cukrem°
21. Ručně plněná Čokoláda-Mini: Lískooříšková křehká- Hořká čokoláda° plněná lískooříškovou pralinkou°(38%) a lískooříškovou křehkou°(11%)
22. Labooko Mini: Malina-Kokos-Malinová kokosová tyčinka° s kakaovým máslem°
23. Horká čokoláda na pit: 1001 nocí- Čokoládová tyčinka na pití° s kešu pralinkou°, datlovým cukrem° a kořením°(1,4%)
24. Ručně plněná Čokoláda-Mini: Bílá křehká-Polévka z bílé rýže° plněná bílou čokoládovou ganache°(53%) a mandlovou křehkou°(5%)
 
Složení: surový třtinový cukr°*, kakaová hmota°*, kakaové máslo°*, rýžový nápoj v prášku°(rýže°, slunečnicový olej°, sůl), LÍSKOVÉ OŘÍŠKY°*, datlový cukr°*, MANDLE°, KEŠU°*, konopí semínka°, MARCIPÁN°(MANDLE°, cukr°, sirup z invertního cukru°), kokosový prášek°(kokosová pasta°, kokosové mléko°, kokosová mouka°), kokosové lupínky°*, sušené maliny°, SÓJOVÝ PRÁŠEK°(SÓJA° , maltodextrin°, kukuřičný sirup°), dýňová semínka°, VLAŠSKÉ OŘECHY°, MANDLOVÝ OLEJ°, BRAZILSKÉ OŘECHY°, sušené mango°, slunečnicový olej°, sušené brusinky°, škrobový sirup°, prášek ze zeleného čaje°, rýžový nápoj°(voda , rýže°, slunečnicový olej°, mořská sůl), borůvky°, mletá kávová zrna°*, jahodový koncentrát°, višně°, kukuřičné lupínky°, emulgátor: lecitin (SOY)°, sirup z invertního cukru°, koncentrát z červeného rybízu°, zahušťovadlo : svatojánský chléb°, malinový prášek°, sušené jahody°, sůl, sušené ostružiny°, malinový koncentrát°, rýžové vločky°(rýže°, sůl), kardamom°, emulgátor: lecitin (slunečnice)°, celý třtinový cukr°* , vanilkový prášek°*, LÍSKOVÝ OLEJ°, pepř°, citrónová šťáva koncentrát°, skořice°*, citronový prášek°(citrónová šťáva koncentrát°, kukuřičný škrob°, cukr°), višňový prášek°(koncentrát višňové šťávy°, kukuřičný škrob°), citronová šťáva°, okvětní lístky růží°, kurkuma°, zázvorový prášek°, chilli "Ptačí oko"°, štěpky z kakaových bobů°*, badyán°, mátový olej°, pomerančový olej°, leštící látka°( glukózový sirup°, stabilizátor: arabská guma°, slunečnicový olej°)
Kakao: minimálně 60 % v hořké čokoládě°
*fair traded, obsah fair trade celkem: 82 %
°z kontrolovaného ekologického pěstování
Může obsahovat stopy všech druhů ořechů, arašídů, mléka, vajec, lepku a sezamu.
 
Výživové údaje (100g): Energetická hodnota kcal 598 kcal, Energie kJ 2493 kJ, Tuk 43 g z toho nasycené mastné kyseliny 22 g, Sacharidy 44 g z toho cukry 35 g, Bílkoviny 7,4 g, Sůl 0,10 g
 
Výrobce: Zotter Schokolade GmbH Bergl 56, 8333 Riegersburg, Rakousko
Dovoz a distribuce: www.tvojecokolada.cz info@tvojecokolada.cz +420 603 474 189 zofik s.r.o IČ: 09869808, Holubice 220, 683 51 Holubice.
Hmotnost: 24 mini-čokolád 8g/kus + 1 plněná čokoláda Nashido po 8,5g = celková čistá hmotnost 306g
Trvanlivost: minimálně 5 měsíců od data odeslání. Skladujte na suchém místě při teplotě 14-21°C.

 
 
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Bezpečnostní kontrola
zotter_logo
 
 
Zotter Schokolade – zaměřeno na rozmanitost, kvalitu, kreativitu, udržitelnost. Stoprocentně ekologické a férové.
„Zotter je a zůstane na špici nejlepších světových výrobců čokolády a zdaleka nejinovativnější čokolády ze všech.“ 
Rodinná čokoládovna Zotter spoléhá na inovace. Jejich nabídka tvoří širokou a pestrou škálu – od klasických odrůd, jako jsou marcipán, mandle a třešeň Amarena, až po bláznivé výtvory, jako je čokoládový popcorn nebo konopná pralinka. Zotter vyrábí přes 500 různých druhů čokolády a každý rok přichází na trh s 20 až 50 novými produkty. A kdo stojí za všechny nápady? Josef Zotter. Aktivní podporu však získává od Julie Zotterové, která již vytvořila mnoho nových receptur, zejména pak veganských. V rozsáhlé rodinné bean-to-bar čokoládovně Zotter neustále experimentují a vynalézají nové, inovativní kousky. 
Žádná monokultura, ale rozmanitost překvapení v sortimentu inspirována přírodou. Nabídka tak sahá od ikonických bean-to-bar ručně plněných tzv. vrstvených čokolád, dvojitých Labooko, Klasických tabulek, čokolády na pití, ručně vyráběné organické pralinky či Basic čokoládové oříškové nugáty, z nichž můžete během chvilky proměnit své domácí pralinky.  Nádherně barevné ovocné čokolády, jejichž skvělou barvu a chuť přirozeně vytváří ovoce, couverture čokoládové žárovky, obalované plody či návykové Balleros - vždy v mnoha neodolatelných příchutí. Pro každou čokoládu vytváří vlastní umělecký design umělec Andreas H. Gratze, díky kterému je každá čokoláda jedinečná a prvotřídní dárek.
Čokoládová bean-to-bar manufaktura sídlí v Riegersburgu. Vše probíhá tzv. in-house, od kakaových bobů až po hotové produkty. Pražení, mletí a konšování se provádí v malých dávkách a individuálně na míru kakau. Riegersburg zaměstnává přibližně 200 lidí, kteří každý den vyrábějí čerstvou čokoládu a starají se o vše, co je nutné.
Na sklonku roku 2019 vyměnili pečeť Fairtrade a jako logo používají svůj nový veletržní ruční znak. Jsou členem Světové organizace pro Fair Trade (WFTO), která audituje společnost jako celek podle férových směrnic. 100%  se spoléhají na spravedlivý obchod a sledovatelnost surovin. Josef Zotter vysvětluje: "Stále si myslím, že Fairtrade je dobrý nápad, je to lepší než nic. Ale chci, aby moji zákazníci dostali čokoládu, která má uvnitř to, co říká."
Fair-trade BIO kakao od malých farmářů - „Jedinečné kvality lze dosáhnout pouze dobrou osobní spoluprací.“
Kakaové boby nakupují převážně v Latinské Americe, domovu kakaa. Získávají jemné kakao i z mnoha různých zemí, jako je Peru, Bolívie, Nikaragua, Panama, Ekvádor, Guatemala, Brazílie, Belize, Dominikánská republika, Madagaskar, Togo, Tanzanie, Ghana, Uganda, Svatý Tomáš a Indie. V každé čokoládě je kakao s historií: ať už je to mayské kakao z Belize a Guatemaly, panamské a peruánské kakao, které pěstují domorodí obyvatelé uprostřed deštného pralesa, nebo kakao z Belize, které je dopravováno plachetnicí. Veškeré kakaové boby jsou z přístavu v Hamburku převáženy bez emisí - udržitelným způsobem.
Kakaové boby jsou nakupovány přímo od pěstitelů kakaa a platí za ně férovou cenou. Pravidelně cestují do pěstitelských oblastí, osobně se setkávají s pěstiteli, které zvou i do továrny. Mohou se pak spolehnout na kvalitní produkci a jemné zpracování delikátních odrůd kakaa jako je Criollo, Trinitario, Nacional či Nativo. Díky tomu nejsou pěstitelé kakaa závislí na světovém trhu, který se zajímá hlavně o spotřebitelské kakao a vykupují boby pod cenou. 
Udržitelnost a transparentnost
Cílem je vytvářet přidanou hodnotu namísto velkých zisků, které jsou na úkor společnosti a životního prostředí. Tato filozofie dělá továrnu na čokoládu jednu z nejudržitelnějších společností v Rakousku. Jsou držiteli certifikátu EMAS – jinými slovy: Externí odborníci na životní prostředí se dívají na naši ekologickou bilanci a naše cíle ochrany životního prostředí a považují je za docela příkladné. Celá výroba probíhá na zelenou elektřinu a velkou část získávají sami pomocí obrovského fotovoltaického systému.
PRO VELKOOBCHODNÍ SPOLUPRÁCI A KOMPLETNÍ NABÍDKU PRODUKTŮ NÁS NEVÁHEJTE KONTAKTOVAT
+ 420 732 119 708