Tip Vegan

Del Caribe 100% čokoláda - střední Amerika (pecičky)

Čokoládové pecičky 100% čokolády pro milovníky čokoládového objevování: při rozpouštění v ústech přichází sametové jemné rozpouštění, v chuti intenzivní, jemně oříšková a i přes žádný přidaný cukr cítíme sladké tóny sušeného ovoce. Pecky oceníte jako zdravé mlsání, další zpracování i v profesionální gastronomii. 


  • Zvolte variantuSklademSklademSklademSklademSklademSklademSklademSklademSklademSklademNa dotaz
    Můžeme doručit do: 9.4.2024 9.4.2024 9.4.2024 9.4.2024 9.4.2024 9.4.2024 9.4.2024 9.4.2024 9.4.2024 9.4.2024 23.4.2024
40 Kč 50 Kč 70 Kč 90 Kč 100 Kč 120 Kč 140 Kč 160 Kč 170 Kč 230 Kč 490 Kč od 40 Kč
  • Varianta
Kategorie: HOŘKÁ
 
DEL CARIBE 100% kakaová hmota  střední Amerika - bez přidaných cukrů a sladidel, vegan  (pecky)
 
Základem výjimečné chuti čokoládových peciček z kostarické čokoládovny dle Caribe jsou kakaové boby druhu Trinitario v prémiové jakosti "Fino de Aroma". Pocházejí z ověřených a auditovaných farem ze šesti zemí Střední Ameriky (Kostarika, Guatemala, Salvador, Nikaragua, Honduras, Panama). 
 
Tato čokoláda je vyráběna z vysoce kvalitních středoamerických kakaových bobů druhu Trinitario, pečlivě fermentovaných, sušených, tříděných, čištěných a pražených tak, aby bylo zachováno a zvýrazněno specifické aroma tohoto regionu. Čokoláda má obsah kakaového tuku 53,5 % a neobsahuje žádné další přidané tuky.
 
V čokoládovně del Caribe kontrolují celý posklizňový proces, díky čemuž jsou kakaové boby správně fermentované a sušené. Oba tyto procesy jsou zcela zásadní pro výrobu kvalitních kakaových produktů.Pražení probíhá horkým vzduchem v nejmodernějších pražírnách řízených počítačem. Tento systém zabraňuje spálení a předčasnému rozpadnutí kakaového bobu a dochází k šetrnému uvolnění slupky pro její snadné následné oddělení. Výsledkem je čistá "kakaová drť" - kakaové nibsy bez zbytků slupek. Díky nízkoteplotnímu mletí nibsů v kladivových a kuličkových mlýnech s následnou mechanickou rafinací je uchováno veškeré nádherné kakaové aroma s nádechy karamelu, ořechu a sladkého sušeného ovoce. 
K výrobě výsledné čokolády následují finální kroky jako jemné mletí a konšování s pečlivou kontrolou viskozity, zrnitosti a precizním finálním temperováním pro perfektní výsledek. 
Certifikace:
  • UTZ/Rainforest Alliance
  • Organic NOP
  • Organic, European norm
  • Kosher, Pareve and Dairy
  • Fair Trade
  • GMP - Good Manufacturing Practices

Výživové údaje (100g): Energetická hodnota 655 kcal, Tuky 53,5 g, z toho: nasycené mastné kyseliny 35g; Sacharidy 31g, z toho: cukry 27,4g; Bílkoviny 9,8g
Složeníkakaová hmota 100%. Neobsahuje stopy mléka.
Výrobce: CHOCOLATE DEL CARIBE SA, Guácimo , Limón, Kostarika.
Skladujte na suchém místě při teplotě 14-21°C
cokoladadelcaribe_logo
Chocolate Del Caribe S.A. je rodinný podnik s třicetiletou tradicí pěstování, šlechtění a zpracování kakaových bobů. Čokoládovna sídlí v tropické Kostarice a produkuje prémiové čokoládové produkty pro všechny s vysokými nároky na kvalitu, chuť i další práci s čokoládou.
Čokoládovna zpracovává  a nakupuje pouze výběrové kakaové boby druhu Trinitario pocházející z ověřených a auditovaných farem ze šesti zemí Střední Ameriky (Kostarika, Guatemala, Salvador, Nikaragua, Honduras, Panama). Po provedení vstupní kontroly jakosti kakaových bobů, probíhá celý proces od fermentace až po balení finálního produktu v kostarické čokoládové manufaktuře. Na výrobě čokolád a kakaových produktů pracují specialisté, kteří mají rozsáhlé zkušenosti nejen ve výrobě, ale i v rámci celého dodavatelského řetězce kakaa, včetně pěstitelských a posklizňových postupů. Celá výrobna prošla od roku 2019 velkou přestavbou a modernizací. Dnes pracuje s moderní švýcarskou výrobní technologie, která umožňuje plnit náročné klientské požadavky a produkci prémiové čokolády pro chuťové, domácí i profesionální gastronomické využití.
Mezi základní principy vedení firmy patří férový obchod, kdy se dodavatelům i farmářům platí nejvyšší výkupní sazbu na trhu; poskytování technické pomoci a poradenství pro dosažení kvalitních sklizní; respekt pracovních směrnic země, ve které působí. Tyto principy a atributy jsou nezbytné pro vzájemné spolupráce pro udržitelnost.

Certifikace:
  • UTZ/Rainforest Alliance
  • Organic NOP
  • Organic, European norm
  • Kosher, Pareve and Dairy
  • Fair Trade
  • GMP - Good Manufacturing Practices
Výrobce: CHOCOLATE DEL CARIBE SA, Guácimo , Limón, Kostarika.