Luxusní bonbóny Balleros Slaný arašíd v karamelové a hořké čokoládě

169 Kč
Na dotaz
Můžeme doručit do:
21.4.2023

Slané, sladké nebo hořké? Tyto malé Balleros uspokojí všechny chuťové smysly: křupavé slané arašídy, karamelové couverture a hořká 70% čokoláda. Vzrušující "francouzské duo" arašídů, karamelu a soli v 70% čokoládě. Fair-trade. Bez lepku.

  beantobar-logo zotter_fair_trade

Detailní informace

Detailní popis produktu

z o t t e r Luxusní bonbóny Balleros "Slaný arašíd" v karamelové a hořké čokoládě, 100g

Slané arašídy° obalené v karamelové čokoládě° a hořké 70% čokoládě°.
Kombinace soli a karamelu nabízí vzrušující, klasicky francouzské chuťové duo se stimulující chutí. Křupavé solené arašídy jsou pokryté karamelovou polevou s jemnou bonbonovou příchutí a zalité do klasičtější hořké 70% čokolády, aby uspokojil všechny chuťové buňky – slané, sladké i hořké..
Už žádné kompromisy! Luxusní čokoládové bonbony Balleros složené z oříšků a ovoce obalených v nejrůznějších nugátech, bean-to-bar čokoládách i ovocných čokoládových polevách (couverture) v jednom balení. Uspokojí každého milovníka kvality, čokolády, oříšků i nevšedních zážitků!

Otevřete nové chuťové dimenze z dílny slavné rakouské rodinné čokoládovny Zotter, která svá gurmánská díla dodává i na britský královský dvůr. Zotter je také jedinou čokoládovnou v Evropě, který vyrábí bean-to-bar produkty výhradně v organické a fair-trade kvalitě. Používá prvotřídní kakaové boby z různých koutů světa a kombinuje je s lokálními surovinami, jako například horským mlékem „Bio vom Berg“ od ekologických farmářů z Tyrolska.

Výživové údaje (100g): Energetická hodnota 2289 kJ (551 kcal), Tuky 39g, z toho: nasycené mastné kyseliny 18g; Sacharidy 36g, z toho: cukry 34g; Bílkoviny 11g; Sůl 0,57g.
Složení: surový třtinový cukr°*, ARAŠÍDY°(24%), kakaové máslo°*, kakaová hmota°*, karamelizované SUŠENÉ MLÉKO°(12%: SUŠENÉ ODSTŘEDĚNÉ MLÉKO°, cukr°), SUŠENÉ MLÉKO PLNOTUČNÉ°, leštící látka °(arabská guma°, cukr°, med°), celý třtinový cukr°*, sůl (0,4%), emulgátor: SÓJOVÝ LECITHIN°, vanilkový prášek°, skořice°*. Kakao v hořké čokoládě (kakaová hmota a kakaové máslo): min. 70%. Může obsahovat stopy všech druhů ořechů, arašídů, mléka, vajec a sezamu. S plnotučným horským mlékem „Bio vom Berg“ od ekologických farmářů z Tyrolska.
*fair traded; obsah spravedlivě obchodovaných surovin: 60%.
°z kontrolovaného ekologického pěstování
Výrobce: Zotter Schokolade GmbH Bergl 56, 8333 Riegersburg, Rakousko.
Skladujte na suchém místě přo teplotě 14-21°C

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokoládové bonbony Balleros
Hmotnost: 0.1 kg

zotter_logo

 

Zotter Schokolade – zaměřeno na rozmanitost, kvalitu, kreativitu, udržitelnost. Stoprocentně ekologické a férové.

„Zotter je a zůstane na špici nejlepších světových výrobců čokolády a zdaleka nejinovativnější čokolády ze všech.“ 

Rodinná čokoládovna Zotter spoléhá na inovace. Jejich nabídka tvoří širokou a pestrou škálu – od klasických odrůd, jako jsou marcipán, mandle a třešeň Amarena, až po bláznivé výtvory, jako je čokoládový popcorn nebo konopná pralinka. Zotter vyrábí přes 500 různých druhů čokolády a každý rok přichází na trh s 20 až 50 novými produkty. A kdo stojí za všechny nápady? Josef Zotter. Aktivní podporu však získává od Julie Zotterové, která již vytvořila mnoho nových receptur, zejména pak veganských. V rozsáhlé rodinné bean-to-bar čokoládovně Zotter neustále experimentují a vynalézají nové, inovativní kousky. 

Žádná monokultura, ale rozmanitost překvapení v sortimentu inspirována přírodou. Nabídka tak sahá od ikonických bean-to-bar ručně plněných tzv. vrstvených čokolád, dvojitých Labooko, Klasických tabulek, čokolády na pití, ručně vyráběné organické pralinky či Basic čokoládové oříškové nugáty, z nichž můžete během chvilky proměnit své domácí pralinky.  Nádherně barevné ovocné čokolády, jejichž skvělou barvu a chuť přirozeně vytváří ovoce, couverture čokoládové žárovky, obalované plody či návykové Balleros - vždy v mnoha neodolatelných příchutí. Pro každou čokoládu vytváří vlastní umělecký design umělec Andreas H. Gratze, díky kterému je každá čokoláda jedinečná a prvotřídní dárek.

Čokoládová bean-to-bar manufaktura sídlí v Riegersburgu. Vše probíhá tzv. in-house, od kakaových bobů až po hotové produkty. Pražení, mletí a konšování se provádí v malých dávkách a individuálně na míru kakau. Riegersburg zaměstnává přibližně 200 lidí, kteří každý den vyrábějí čerstvou čokoládu a starají se o vše, co je nutné.

Na sklonku roku 2019 vyměnili pečeť Fairtrade a jako logo používají svůj nový veletržní ruční znak. Jsou členem Světové organizace pro Fair Trade (WFTO), která audituje společnost jako celek podle férových směrnic. 100%  se spoléhají na spravedlivý obchod a sledovatelnost surovin. Josef Zotter vysvětluje: "Stále si myslím, že Fairtrade je dobrý nápad, je to lepší než nic. Ale chci, aby moji zákazníci dostali čokoládu, která má uvnitř to, co říká."

Fair-trade BIO kakao od malých farmářů - „Jedinečné kvality lze dosáhnout pouze dobrou osobní spoluprací.“

Kakaové boby nakupují převážně v Latinské Americe, domovu kakaa. Získávají jemné kakao i z mnoha různých zemí, jako je Peru, Bolívie, Nikaragua, Panama, Ekvádor, Guatemala, Brazílie, Belize, Dominikánská republika, Madagaskar, Togo, Tanzanie, Ghana, Uganda, Svatý Tomáš a Indie. V každé čokoládě je kakao s historií: ať už je to mayské kakao z Belize a Guatemaly, panamské a peruánské kakao, které pěstují domorodí obyvatelé uprostřed deštného pralesa, nebo kakao z Belize, které je dopravováno plachetnicí. Veškeré kakaové boby jsou z přístavu v Hamburku převáženy bez emisí - udržitelným způsobem.

Kakaové boby jsou nakupovány přímo od pěstitelů kakaa a platí za ně férovou cenou. Pravidelně cestují do pěstitelských oblastí, osobně se setkávají s pěstiteli, které zvou i do továrny. Mohou se pak spolehnout na kvalitní produkci a jemné zpracování delikátních odrůd kakaa jako je Criollo, Trinitario, Nacional či Nativo. Díky tomu nejsou pěstitelé kakaa závislí na světovém trhu, který se zajímá hlavně o spotřebitelské kakao a vykupují boby pod cenou. 

Udržitelnost a transparentnost

Cílem je vytvářet přidanou hodnotu namísto velkých zisků, které jsou na úkor společnosti a životního prostředí. Tato filozofie dělá továrnu na čokoládu jednu z nejudržitelnějších společností v Rakousku. Jsou držiteli certifikátu EMAS – jinými slovy: Externí odborníci na životní prostředí se dívají na naši ekologickou bilanci a naše cíle ochrany životního prostředí a považují je za docela příkladné. Celá výroba probíhá na zelenou elektřinu a velkou část získávají sami pomocí obrovského fotovoltaického systému.

PRO VELKOOBCHODNÍ SPOLUPRÁCI A KOMPLETNÍ NABÍDKU PRODUKTŮ NÁS NEVÁHEJTE KONTAKTOVAT
+ 420 732 119 708