Tip Vegan Bez bílého cukru/lowcarb

Oříškový krém se 100% čokoládou, 250g

  • 1 z 3
Výjimečný krém zcela bez cukru a sladidel pouze z lískových oříšků, mletých mandlí s podmanivým aroma, z máslově jemných kešu  a 100% bean-to-bar čokolády ze vzácných peruánských kakaových bobů Criollo. Božskou chuť vyzdvihuje špetka himalájské soli. „Low-carb“ zdravé mlsání bez výčitek. Bez přidaných cukrů, sladidel, aditiv. Neobsahuje lepek.


  • Na objednání do 14ti dnů
    Můžeme doručit do: 9.1.2025
290 Kč
Kategorie: ČOKOLÁDOVÉ A OŘÍŠKOVÉ KRÉMY
Hmotnost: 0.25 kg
Původ kakoových bobů: Peru (Criollo)
 
Oříškový krém se 100% čokoládou z lískových oříšků, mandlí, a kešu bez cukru a sladidel, 250g
 
Pouze výčet složení - kombinace vzácných kakaových bobů Criollo a výběrových, jemně pražených ořechů, jejichž chuť podtrhuje špetka soli hovoří o dokonalé chuti čokoládové pomazánky bez přidaných cukru, sladidel, umělých látek a aditiv. 
Jemně pražení dodává krému z lískových ořechů (39,9%), mandlí (24,9%) a kešu oříšků (18,9%) neodolatelnou vůni. Špetku himalájské soli v chuti nezaznamenáte, na chuťové buňky ale působí jako dokonalý katalyzátor. Sůl "otevře" otevře chuťové pohárky a propojuje oříškové chutě se 100% čokoládou z výběrových kakaových bobů Criollo z Peru. 
 
Ryzí 100% "čokoládu" tvoří jediná surovina – BIO kakaové peruánské boby vzácné odrůdy Criollo. Tato vysoce ceněná odrůda kakaových bobů tvoří méně než 2% celosvětové produkce. Vyznačuje se spíše nižší hořkostí, zemitým aroma divoké půdy Peru a mírně ovocnými tóny. V chuti převažují zemité tóny s jemným podtónem ovoce, ořechů a specifickou kyselostí. Ušlechtilá odrůda s vyváženou chutí, která krému dodává výbornou kakaovou chuť. V čokoládě jako takové je přibližně polovina kakaového másla (v kakaových bobech se přirozeně vyskytuje). Kakaové máslo se při pokojové teplotě nerozpouští. Díky němu krém neteče a není vodnatý. Jemně zrnitá konzistence dává zvýrazňuje chuť pečlivě vybraných ingrediencí. 
 
Oříškový krém obsahuje pouze přirozeně se vyskytující cukry z ořechů a kakových bobů. Ve složení kromě ořechů, špetky soli a 100% čokolády nenajdeme žádnou další přísadu. Při nižších teplotách se krém podobá nugátu. Je to dáno přítomností většího množství čokolády. V pokojové teplotě je tekutá a krásně se roztírá.
 
TIP! Kakaové máslo, které je obsaženo asi z 50% v opravdové 100% Bean-to-bar čokoládě při nižších teplotách tuhne a čokoládovno-oříškový krém po pobytu v chladničce luxusně nahradí zmrzlinu.
Dopřejte si opravdově oříškovo-čokoládovou pomazánku. Dodá energii a obsahuje spoustu antioxidantů i zdraví prospěšný látek z ořechů a kakaových bobů, které se díky svým blahodárným účinkům řadí mezi super-potraviny.
Složení: pražené LÍSKOVÉ OŘECHY39,9 %, pražené MANDLE 24,9 %, pražené KEĚŠU OŘČECHY 18,9 %, 100% čokoláda z výběrových kakaových bobů z Peru 14,9 % (kakaové boby, kakaové máslo), himálajská sůl (0,5 %). Obsah kakaové sušiny v čokoládě nejméně: 100 %. Může obsahovat stopy ostatních skořápkových plodů a mléka.
Výživové hodnoty (100 g): Energie 2428kJ/588 kcal; Tuky 51,4 g, z toho nasycené mastné kyseliny 9,2 g; Sacharidy 15,8g, z toho cukry 3,4 g; Bílkoviny 14,2g; Sůl 0,5g.
Skladování: Uchovávejte na temném místě. Po otevření uchovávejte v chladu a spotřebujte do 14 dnů.
Doporučení: Na povrchu se může vytvářet olejová vrstva. Před konzumací doporučujeme promíchat. Při nižších teplotách tuhne. Nejlépe chutná při pokojové teplotě.
Výrobce: Chocolate hill s.r.o. Žižkova 430/1 602 00 Brno
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
go
Čokoládová manufaktura z Brna je výsledkem splnění snu s jasným plánem. Zakladatel a vizionář “Tony”, pan Antonín Branč podřídil několik let snu vyrobit nejkvalitnější Bean to Bar čokoládu. A jaký byl onen plán? V podstatě velmi naturální - použít pouze nejlepší suroviny, které příroda nabízí a nalézt výrobní postupy, kdy je maximálně zachován jejich potenciál. 
Ke kořenům čokoládovny se musíme vydat do Karibiku na Grenadu, kde se tradičně produkuje čokoláda té nejvyšší kvality. Několik měsíců zde Tony pracoval na plantážích, aby si “osahal” všechny kroky od pěstování, sklizně po samotnou výrobu. Nenahraditelné zkušenosti ze skutečného procesu tree to bar - od stromu po tabulku začalo formovat jeho sen - konkrétně v zrekonstruovaném přízemí domu v samotném centru Brna. Vlastnoručně si postavil i většinu výrobních strojů a stejně jako zná detailně celý proces Bean to Bar, zná detailně každý šroubek své manufaktury. 
Společně se svým kamarádem založili značku Chocolate Hill a se spoustou skvělých lidí okolo sebe vyrábějí mimořádné produkty. Právem jsou hrdi na původ i celý tým, jelikož nejde o podnikatelský plán, ale příběh vášně, lásky k řemeslu, poctivé práce a porozumění čokoládě. 
V Chocolate Hill je porozumění čokoládě jako takové naprosto zásadní a jejich komplexní přístup tvoří opravdové čokoládové produkty. Největší část produkce tvoří peruánské Criollo z Peru, vzácná odrůda kakaových bobů tvořící méně než 2% celosvětové produkce. Při uvědomělém zpracování poznáte rozdíl na první ochutnání. Specifická a podmanivá chuť s výraznými tóny ovoce vám doslova vyrazí dech! Kromě Peru najdeme v nabídce další produkty z prémiových kakaových bobů, různých koutů světa jako je Haiti, Ekvádor, Madagaskar nebo Tanzanie. 
Naprosto revoluční jsou čokolády v podobě drobných asi milimetr tlustých, půl centimetru širokých a asi dva centimetrů dlouhých “tyčinek”, které najdete v nabídce vážených čokolád. Úžasně se rozplývají na jazyku snadno se mlsají a můžete si je vzít kamkoliv! Unikátní jsou mléčné čokolády/tyčinky zcela bez cukru a sladidel či  mléčná slazená borůvkami - pouze peruánské kakaové boby, mléko z Vysočiny a německé borůvky. Zdravé a chuťově dokonalé - přesně takové patří na váš "čokoládový" stůl.
Chocolate Hill má čokoládovému světu, našemu zdraví i chutím rozhodně co nabídnout!

Výrobce: Chocolate hill s.r.o. Žižkova 430/1 602 00 Brno