Oříškový krém s bílou čokoládou bez cukru (erythriol), 250g
Popis
Oříškový krém z mandlí, kokosu a bílou čokoládou bez bílého cukru (erythriol) 250g
Jemná zrnitost mandlí, v kombinaci s jemňoučce umletým kokosem, bílou čokoládou bez cukru a pořádnou porcí pravé vanilky.
Pouze jemné pražení je zárukou uchování živin a prospěšných látek mandlí, jejichž podíl v krému je 45%. Pražení zároveň podtrhne a zvýrazní jejich opojnou vůni a sladce-nasládlou chuť. Další ingrediencí je poctivá bean-to-bar bílá čokoláda bez cukru z kakaového másla z Dominikánské republiky. Bílá čokoláda dodává krému správnou hustotu, nezaměnitelnou chuť a příjemnou sladkost. Je slazena přírodním sladidlem erythriolem* a tvoří neuvěřitelných 32,5% podílu obsahu – dalece převyšující „konkurenční“ krémy s bílou čokoládou. Neopomenutelným a výrazným prvkem krému je kokos. Tvoří 18% krému a je umletý do dokonalé jemnosti. Vynikne tak jeho exotická vůně a celá konzistence krému je nádherně jemná. O další zjemnění, zakulacení chutí a dodání neodolatelné vůně se postará porce pravé vanilky.
Celý krém je příjemně sladký. Nádherně tak vynikají přirozené chutě pečlivě vybraných šetrně zpracovaných ingrediencí. Sladkost krému dodává pouze bílá čokoláda doslazena sladidlem erythritolem*. I tak ho je v krému velmi málo. V samotné čokoládě ho je obsaženo 20% - to znamená, že v krému ho najdeme jen 6,5%.
* Cukerné alkoholy, mezi které patří i erythritol, se musí z legislativních důvodů zařadit mezi sacharidy. Erythritol má však 0 kalorií a v těle nemetabolizuje. Pokud tedy sledujete příjem sacharidů, můžete ho v podstatě z jejich příjmu vyškrtnout.
Potěšte se jemností z bílé čokolády a kokosu, která je kombinována s křupavými kousky z mandlí ve zdravé pochoutce bez přidaného cukru*.
Tipy! Jestliže vám po prvotním ochutnání ze lžičky zbude více než prázdné dno sklenice, vyzkoušejte krém namazat na křupavý toast, na lívance či palačinky, přidat při pečení do muffinů, croissantů či sušenek; zamíchat v ovocném salátu, do jogurtu nebo do kaše. Skvěle chutná na kopečku zmrzliny, nebo ji po pobytu v ledničce směle nahradí. Poctivý krém vyrobený z opravdových surovin, bez umělých dochucovadel a chemických látek bude skvělým parťákem v horách, na pláži i při domácím „chillování“!
Složení: pražené MANDLE 45%, bílá čokoláda bez přidaných cukrů 32,5% (kakaové máslo, sušené PLNOTUČNÉ MLÉKO, sladidlo erythritol (20%), vanilka mletá), kokos 18 %, kokosový olej 4,5 %, vanilka mletá. Obsah kakaové sušiny v čokoládě nejméně: 45 %. Může obsahovat stopy ostatních skořápkových plodů.
Výživové hodnoty (100 g): Energie 2476kJ/598 kcal; Tuky 57,5 g, z toho nasycené mastné kyseliny 26,2 g; Sacharidy 24 z toho cukry 8g (z toho cukerné alkoholy*: 6,5g); Bílkoviny 14,7g; Sůl 0,0g
Skladování: Uchovávejte na temném místě. Po otevření uchovávejte v chladu a spotřebujte do 14 dnů.
Doporučení: Na povrchu se může vytvářet olejová vrstva. Před konzumací doporučujeme promíchat. Při nižších teplotách tuhne. Nejlépe chutná při pokojové teplotě. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.
Výrobce: Chocolate hill s.r.o. Žižkova 430/1 602 00 Brno
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Čokoládová manufaktura z Brna je výsledkem splnění snu s jasným plánem. Zakladatel a vizionář “Tony”, pan Antonín Branč podřídil několik let snu vyrobit nejkvalitnější Bean to Bar čokoládu. A jaký byl onen plán? V podstatě velmi naturální - použít pouze nejlepší suroviny, které příroda nabízí a nalézt výrobní postupy, kdy je maximálně zachován jejich potenciál.
Ke kořenům čokoládovny se musíme vydat do Karibiku na Grenadu, kde se tradičně produkuje čokoláda té nejvyšší kvality. Několik měsíců zde Tony pracoval na plantážích, aby si “osahal” všechny kroky od pěstování, sklizně po samotnou výrobu. Nenahraditelné zkušenosti ze skutečného procesu tree to bar - od stromu po tabulku začalo formovat jeho sen - konkrétně v zrekonstruovaném přízemí domu v samotném centru Brna. Vlastnoručně si postavil i většinu výrobních strojů a stejně jako zná detailně celý proces Bean to Bar, zná detailně každý šroubek své manufaktury.
Společně se svým kamarádem založili značku Chocolate Hill a se spoustou skvělých lidí okolo sebe vyrábějí mimořádné produkty. Právem jsou hrdi na původ i celý tým, jelikož nejde o podnikatelský plán, ale příběh vášně, lásky k řemeslu, poctivé práce a porozumění čokoládě.
V Chocolate Hill je porozumění čokoládě jako takové naprosto zásadní a jejich komplexní přístup tvoří opravdové čokoládové produkty. Největší část produkce tvoří peruánské Criollo z Peru, vzácná odrůda kakaových bobů tvořící méně než 2% celosvětové produkce. Při uvědomělém zpracování poznáte rozdíl na první ochutnání. Specifická a podmanivá chuť s výraznými tóny ovoce vám doslova vyrazí dech! Kromě Peru najdeme v nabídce další produkty z prémiových kakaových bobů, různých koutů světa jako je Haiti, Ekvádor, Madagaskar nebo Tanzanie.
Naprosto revoluční jsou čokolády v podobě drobných asi milimetr tlustých, půl centimetru širokých a asi dva centimetrů dlouhých “tyčinek”, které najdete v nabídce vážených čokolád. Úžasně se rozplývají na jazyku snadno se mlsají a můžete si je vzít kamkoliv! Unikátní jsou mléčné čokolády/tyčinky zcela bez cukru a sladidel či mléčná slazená borůvkami - pouze peruánské kakaové boby, mléko z Vysočiny a německé borůvky. Zdravé a chuťově dokonalé - přesně takové patří na váš "čokoládový" stůl.
Chocolate Hill má čokoládovému světu, našemu zdraví i chutím rozhodně co nabídnout!
Výrobce: Chocolate hill s.r.o. Žižkova 430/1 602 00 Brno