Vegan Bez bílého cukru/lowcarb

Čtverec v kruhu čokoláda Mandlový nugát s kávou & datlovým cukrem

Domácí mandlový nugát, káva z pražírny z o t t e r  a ovocná sladkost cukru z mletých datlí. Výjimečná chuť vyšperkována špetkou skořice a lístky růží v dokonalé jemné čokoládě Čtverec v kruhu. Veganská, fair-trade, bean-to-bar čokoláda bez lepku.

beantobar-logo zotter_fair_trade vegan-nostro-150x150


  • Momentálně nedostupné
110 Kč
Kategorie: Z O T T E R CHOCOLATE
Hmotnost: 0.07 kg
 
Kávovo mandlová čokoláda s datlovým cukrem zotter Čtverec v kruhu, 70g

Kávová a mandlová čokoláda° s datlovým cukrem° a kakaovým máslem°.

Lahodná kávovo-mandlová bio čokoláda slazená datlemi: domácí nugát z čerstvě pražených mandlí, čistého kakaového másla a kakaových bobů v kombinaci s bio kávou, čerstvě praženou v pražírně z o t t e r. Intenzivní kávovou chuť zvýrazňuje aroma praženého kakaa. Velice jemná čokoláda se nádherně rozplývá slazená pouze ovocnou složkou – datlovým cukrem.
Chuťový profil: intenzivní kávová chuť bez jakékoli kyselinky; ořechově-krémová, s jemnou karamelovou sladkostí a dokonalou jemností mandlového nugátu.
Datlový cukr se vyrábí z mletých datlí. Vyznačuje se karamelovými nuancemi a celou chuť úžasně podtrhuje karamelovou sladkostí. Zcela veganská káva vysoká.

Originální tabulky ve tvaru Čtverce v Kruhu jsou čokolády se zbrusu novými, moderními alternativy k cukru nebo zcela úplně bez něj. Bio organické čokolády představují „Vyrovnání v kruhu“, ve kterém se vše točí právě okolo žhavého tématu – cukru. Sladká senzace! 
Vyrovnání kruhu není možné pouze s běžným kompasem a pravítkem, již před 2000 let však Archimedes dokázal tento problém vyřešit vlastními matematickými vzorci. Stejně tak nám v tabulkách s tvarem Kvadratury v kruhu Zotter ukazují, že není třeba se omezovat pouze na cukr a kakao. Nové možnosti sladkých chutí nabízejí mnoho vzrušujících alternativ, jako je trendy datlový cukr, nekalorické organické sladidlo (erythritol), javorový cukr, kokosový cukr, fruktóza obsažená v mangu, nebo vůbec žádný cukr. Tyto Kvadratury kruhu možná představují nemožné, ale stejně jako v moderní matematice za hranicemi kompasu a pravítka, věda o chocomatice v Zotter Schokolade dokazuje, že existuje mnoho řešení. Vzniklo tak mnoho zbrusu nových receptur, kde se vše točí kolem žhavého tématu cukru.

Výživové údaje (100 g): Energetická hodnota 2277 kJ (546kcal); Tuky 41g, z toho: nasycené mastné kyseliny 16g; Sacharidy 30g z toho: cukry 21g; Bílkoviny 11g; Sůl 0,22g
Složení: MANDLE°(30%), datlový cukr°*(27%), kakaová hmota°*, kakaové máslo°*(12%), mletá kávová zrna°*(7%), vanilkový prášek°, sůl, skořice° *, okvětní lístky růží°. Může obsahovat stopy všech druhů ořechů, arašídů, mléka, vajec a sezamu.
*fair trade; obsah spravedlivě obchodovaných surovin: 70%.
°z kontrolovaného ekologického pěstování
Výrobce: Zotter Schokolade GmbH Bergl 56, 8333 Riegersburg, Rakousko.
Skladujte na suchém místě při teplotě 14-21°C

zotter_logo
 
 
Zotter Schokolade – zaměřeno na rozmanitost, kvalitu, kreativitu, udržitelnost. Stoprocentně ekologické a férové.
„Zotter je a zůstane na špici nejlepších světových výrobců čokolády a zdaleka nejinovativnější čokolády ze všech.“ 
Rodinná čokoládovna Zotter spoléhá na inovace. Jejich nabídka tvoří širokou a pestrou škálu – od klasických odrůd, jako jsou marcipán, mandle a třešeň Amarena, až po bláznivé výtvory, jako je čokoládový popcorn nebo konopná pralinka. Zotter vyrábí přes 500 různých druhů čokolády a každý rok přichází na trh s 20 až 50 novými produkty. A kdo stojí za všechny nápady? Josef Zotter. Aktivní podporu však získává od Julie Zotterové, která již vytvořila mnoho nových receptur, zejména pak veganských. V rozsáhlé rodinné bean-to-bar čokoládovně Zotter neustále experimentují a vynalézají nové, inovativní kousky. 
Žádná monokultura, ale rozmanitost překvapení v sortimentu inspirována přírodou. Nabídka tak sahá od ikonických bean-to-bar ručně plněných tzv. vrstvených čokolád, dvojitých Labooko, Klasických tabulek, čokolády na pití, ručně vyráběné organické pralinky či Basic čokoládové oříškové nugáty, z nichž můžete během chvilky proměnit své domácí pralinky.  Nádherně barevné ovocné čokolády, jejichž skvělou barvu a chuť přirozeně vytváří ovoce, couverture čokoládové žárovky, obalované plody či návykové Balleros - vždy v mnoha neodolatelných příchutí. Pro každou čokoládu vytváří vlastní umělecký design umělec Andreas H. Gratze, díky kterému je každá čokoláda jedinečná a prvotřídní dárek.
Čokoládová bean-to-bar manufaktura sídlí v Riegersburgu. Vše probíhá tzv. in-house, od kakaových bobů až po hotové produkty. Pražení, mletí a konšování se provádí v malých dávkách a individuálně na míru kakau. Riegersburg zaměstnává přibližně 200 lidí, kteří každý den vyrábějí čerstvou čokoládu a starají se o vše, co je nutné.
Na sklonku roku 2019 vyměnili pečeť Fairtrade a jako logo používají svůj nový veletržní ruční znak. Jsou členem Světové organizace pro Fair Trade (WFTO), která audituje společnost jako celek podle férových směrnic. 100%  se spoléhají na spravedlivý obchod a sledovatelnost surovin. Josef Zotter vysvětluje: "Stále si myslím, že Fairtrade je dobrý nápad, je to lepší než nic. Ale chci, aby moji zákazníci dostali čokoládu, která má uvnitř to, co říká."
Fair-trade BIO kakao od malých farmářů - „Jedinečné kvality lze dosáhnout pouze dobrou osobní spoluprací.“
Kakaové boby nakupují převážně v Latinské Americe, domovu kakaa. Získávají jemné kakao i z mnoha různých zemí, jako je Peru, Bolívie, Nikaragua, Panama, Ekvádor, Guatemala, Brazílie, Belize, Dominikánská republika, Madagaskar, Togo, Tanzanie, Ghana, Uganda, Svatý Tomáš a Indie. V každé čokoládě je kakao s historií: ať už je to mayské kakao z Belize a Guatemaly, panamské a peruánské kakao, které pěstují domorodí obyvatelé uprostřed deštného pralesa, nebo kakao z Belize, které je dopravováno plachetnicí. Veškeré kakaové boby jsou z přístavu v Hamburku převáženy bez emisí - udržitelným způsobem.
Kakaové boby jsou nakupovány přímo od pěstitelů kakaa a platí za ně férovou cenou. Pravidelně cestují do pěstitelských oblastí, osobně se setkávají s pěstiteli, které zvou i do továrny. Mohou se pak spolehnout na kvalitní produkci a jemné zpracování delikátních odrůd kakaa jako je Criollo, Trinitario, Nacional či Nativo. Díky tomu nejsou pěstitelé kakaa závislí na světovém trhu, který se zajímá hlavně o spotřebitelské kakao a vykupují boby pod cenou. 
Udržitelnost a transparentnost
Cílem je vytvářet přidanou hodnotu namísto velkých zisků, které jsou na úkor společnosti a životního prostředí. Tato filozofie dělá továrnu na čokoládu jednu z nejudržitelnějších společností v Rakousku. Jsou držiteli certifikátu EMAS – jinými slovy: Externí odborníci na životní prostředí se dívají na naši ekologickou bilanci a naše cíle ochrany životního prostředí a považují je za docela příkladné. Celá výroba probíhá na zelenou elektřinu a velkou část získávají sami pomocí obrovského fotovoltaického systému.
PRO VELKOOBCHODNÍ SPOLUPRÁCI A KOMPLETNÍ NABÍDKU PRODUKTŮ NÁS NEVÁHEJTE KONTAKTOVAT
+ 420 732 119 708